Şimdi Ara

- Int. Stj. Dt. Ribas bin Hayyam ile Diş Hekimliği Tercihleri - (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
4
Favori
5.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5. Sınıf bitince hedefiniz ney hocam DUS düsünüyor musunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burakunklc B kullanıcısına yanıt

Evet datada %100 derece bursluyum, DUS çalışıyorum. Cerrahi istiyorum.

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Virgülden öncesini açıklar mısınız hocam

Beni ikna etmediler kendim yazdım puanım tutsaydı uçak mühendisliği yazıcaktım sen de çok kafa yorma aile sözü dinle hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liberal Bardağı -- 26 Temmuz 2023; 17:48:11 >
    Uzmanlık sınavına hazırlayan bir kurum tus dus sınavlarına hazırlıyor

• Aile sözü dinlersem maraşta tıp okicam o yüzden kendi fikrimi olusturmaya çalısıyorum

Hocam bilemiyorum galiba şehir senin için büyük etmen ancak mezun olduktan sonra orda çalışmak zorunda değilsin neticede

• Evet ama 6 sene az değil be hocam

Ailenin tıp yaz demesinin sebebi devlet kesinliği olması zaten, dişte de uzmanlık sınavına ölümüne çalışırım kazanırım diyorsan bir nevi aynı düzlüğe çıkıyor, tıpta da tusa giriceksin çünkü, gerçi onda yerleşmek daha rahat. Ancak dişte uzmanlık aldıktan sonra devlette kalan çok az gördüm. Akıl hayal almayan kazanabiliyorlar hiç beklenmeyen yerlerde

• Hocam tıp seçersem dil ile yurt dısı denerim hayalim o olur yani ama kolay değil tabi,diş seçersem de DUS a manyak ederim kendimi çalısırım ama 4 tane halihazırda işini yapan dişçiden yorum aldım her baloncuk ayrı kisiye ait ne düşünüyorsunuz ?

- Int. Stj. Dt. Ribas bin Hayyam ile Diş Hekimliği Tercihleri -

Bu kişiler nerelerden mezun hocam ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çeka1 kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum facebookta Diş hekimleri yardımlasma diye bir gruba girdim ve sordum profillerine baktım dişçiler gerçekten ama nerelerden mezunlar bilemiyorum

Telegramda da hep ağlıyorlar hocam bu ekip ama yuz yuze denk gelmedim bu kadar aglayanina küçüklük hedefiniz tipsa şaşmayın bence sonra pişman olursaniz daha kötü

Kücüklük hayalim bi meslek yok ondan dolayı ne tercih edersem pisman olmicam

Direkt çalışma ortamina gidin hocam hangi sehirdesiniz, ankaradaysa gazinin tanitimlari başlamıştı gidebilirsiniz diğerleri de başlamıştır zaten

Olum ben de arıyorum hep sanalda görüyorum bu ağlayanları veya durumun içler acısı olduğunu söyleyenleri

• Anlamadım ki ben de telegram aşırı karamsar ama reelde gördüğüm adamlar aşırı neşe dolu oluyor pozitif konuşuyor tanıdıklarım da hep orto uzmanları değil sonuçta

• Asosyal çünkü reelde karşılaşamazsın, ben hep diyorum böyle dediğimde sövüyorlar. Silik tiplerin yazabileceği bir bölüm değil diş hekimliği.

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Hacettepe mezunu olup işsiz kalan geldi aklıma

• O dombili baykuştan olsa olsa LoL'de sihirdar vadisine 5. eleman olur. O kanalın sonra nasıl propaganda merkezi olduğunu da Türkiye görmüş oldu.

Haklı olanın acelesi yok vallahi. - Int. Stj. Dt. Ribas bin Hayyam ile Diş Hekimliği Tercihleri - 

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.