Çanakkale ilk mezununu bu sene verdi, Muğla daha mezun vermedi. En azından bi 10 yıllık fakülte olsun diye söyledim. Yeni fakültelerin avantajları da oluyor ama dezavantajı daha çok. Gülhane, Ondokuz Mayıs yazılır. Özellikle Gülhane 'nin imkanları çok iyi devlet meselelerinden dolayı. |
- Int. Stj. Dt. Ribas bin Hayyam ile Diş Hekimliği Tercihleri - (3. sayfa)

-
-
kırıkkalede bölümlerin ciro yapmak için köle gibi çalıştıracağını bilsin yazacak arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu duymuştum hocam, internler çok çalıştırılıyor Kırıkkale'de
-
Vay be hocam zaman nasıl da hızlı geçiyor. Insallah hersey gönlünce oluyordur.
-
Vallahi aktı gitti hocam zaman, büyükler böyle dediğinde anlamazdım ama şimdi bunu diyen büyük biz olduk. Her şey yolunda hocam sizlerin de öyledir inşallah.
-
hocam kırıkkaleden bahsetmişsiniz ben de kırıkkale düşünüyorum fakat aynı zamanda uzmanlık düşünüyorum ilerisi için sizce kırıkkale mi daha uygun olur inönü mü? ikisi de değil diyorsanız yozgat çevresi illerde önerebileceğiniz fakülteler var mı?
-
İnönü, deprem sonrası baya sıkıntılı deniyordu. Okuyan birine ulaşın hocam.
-
Hocam 28.800 sıralamam var tıpları yazıcam 29.500 e kadar yazabiliyorum daha doğuya gidemem,tıp ileri çekmezse yerleşirim gibi ama yerleşemezsem diş yazmayı düşünüyorum aşağıya daha doğrusu düsünmek istiyorum cünkü tıpçı abim dişçi olup ne yapıcan twitterdan atama istersin tarzı beni manipüle ediyor ne düsünüyorsunuz? Bundan 5 sene sonra dişi nerede görüyorsunuz ve sıralamama nereleri önerirsiniz çok teşekkürler şimdiden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocalarım 42.3k ya diş gelir mi bazıları öne çeker diyor umarım gelir yoksa mezun
Tıpçı abin ondan daha fazla kazanma ihtimalinden dolayı korkmuş biraz
bence gelir
Hocam şakası yok gelecekteki mesleğimi seçiyorum suan ve yazdığınız her şey cidden benim icin önemli
Sağ olun hocam umarım gelir bu zaman kadar hep gerilemiş şimdi ilerlerse benim için talihsizlik olur sınavda 1 2 soruyu dikkat hatasından yapamadım belki dr bu hatalarım benim hayatımdan 1 sene çalacak çok kötü bi his
sağlık olsun hocam herkesin hatası oldu umarım istediğin yer olur. bu 40kdan ve sonraki yerler gelir bence ben gerileyeceğini düşünüyorum inş gelir sana
Güzel dilekleriniz için minnettarım hocam
1) sırtını devlete yaslayıp rahat para kazanayım diyorsan tıp
2) dinamik özel sektör bana göre diyorsan diş yaz
Özetinde bu ikisinin en büyük farkı o.
Tıp yazıcam zaten ama sürpriz olur ileri çekerse açıkta kalmayayım diye düşünüyorum daha çok
Bence bu yıl biraz fazla muaama olucak eğer gerçekten tıp istiyorsan işini şansa bırakma
Ne demek istediniz hocam zaten tıpları yazıcam ama ersincanı da yazmam yani sona da diş yazarım diye düsündüm 28.800 sıralamam var 29.800 e kadar yazıcam tıp ileri cekmezse yerlesirm olmadı diş yaparım,ikisi de cocukluk hayalim felan değil sadece tıp olsa dahs iyi olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X