hayırlı, uğurlu olsun hocam. |
- Int. Stj. Dt. Ribas bin Hayyam ile Diş Hekimliği Tercihleri - (8. sayfa)

-
-
anladim hocam cok tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam merhaba dusem hakkında bilgin var mı kıyas edecek kadar datayla arasındaki fiyat farkı baya varda giden arkadaşlarından vs duyduğun öğrendiğin bir şey de olabilir yani kısaca aradaki fiyat farkına değer mi?
-
hocam yüz yüze eğitim beklentiniz varsa dusem'in her şubesi olan ilde yüz yüze eğitimi yok. maltepe ve topkapı şubesi var istanbulda. kaynaklar dışında çok fazla kişide bitiyor iş eğer maddi olarak sizi üzecek bir tutarsa illa dershane olsun data olsun demek doğru değil bana göre.
sadece son zamanlarda dusmeslek çok fazla zikrediliyor fakat kaydolan arkadaşlarım var epey hem de onlardan bakıyorum adamların çoğu dersi yok, olan derslerde eksik onlarca konu var ama sorsan biz derece çıkarttık diyor. peki tamamen online olan bir dershane nasıl olabilir de eksik kaynakla eksik dersle bunu başarabilir ki? anlam veremedim açıkçası.
eksik dersleri olsa da benim çok başarılı bulduğum bir yer var: dusakademisi bence bir araştırın derim burayı.
data, dusem, dusmeslek, dustime, dusworld, dusakademisi.. bana kalırsa data ve dusakademisi dışındakiler cıks..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X