Merhabalar ha dostlar, Ben 5. sınıf Diş Hekimliği öğrencisi Ribas bin Hayyam. Bilen bilir mazimiz eskidir. Şimdi yaşlandık pek vakit ayıramaz olduk foruma. Sonuçlar hepiniz için hayırlı olsun. Bu netice hayatınızda yeni bir sayfa, yeni bir karar olsun. Birçok şeyi ifade eden bu yol ayrımının her şeyi ifade etmediği telkinini de lütfen aklınızdan çıkarmayın. Bölümle alakalı soruları alabilirim, üniversite soruları alabilirim. Diğer bölümlerle ilgili de sorular alabilirim malum bu işin yıllanmış kaşarellası olduk. |
- Int. Stj. Dt. Ribas bin Hayyam ile Diş Hekimliği Tercihleri -
-
-
hocam 40k yaptım mesleği sevdiğim için diş yazıcam 38k daki dişin gerileme ihtimali nedir ya da bu sene diş sıralamaları ne olur -
selamlar hocam -
selamlar hocam, nasılsınız
-
Hocam motor satıyor musunuz almaya talibim :) -
hayırlı olsun sonucunuz, gerileyecektir. hem kontenjan artışı (kılavuz yayınlandıktan sonra daha net konuşabileceğiz) hem de mühendislik ve temel branşlara olan eğilim sonucu sıralamaların yukarı aşağı oynaması geriletir. yetmediyse bir de tıp fakültesinin kontenjanının artışı ve onun da eğilimsel gerilemesi dişi 2 misli etkiliyor.
-
Ahaha vallahi hocam strong 210 kullanıyordum fakat yanık havuç kokusu gelmeye başlamıştı en son işini görür mü bilmiyorum en son dönem3te kullandım
-
anladım teşekkürler hocam, bir de bu diş hek fak arası geçiş olayı için yatay geçişlerde bazı dişler birinci sınıftan başlatıyor eğer fakültenin eğitimi farklı ise geçiş yapılan fakülteden. ben de yazıcağım fakülteden akdenize dhf ye geçişte farklılık var mı yok mu bunu fakülteye başlamadan öğrenebilme şansım var mı -
o an öğrenseniz dahi siz geçiş yapmak istediğinizde senatonun ders içerikleri konusundaki kararı esas olacak.
sınav sistemi uygulama prosedürü nasıl bunu bilmek gerekiyor (komite, modül, vize/final vs)
dönemlerin %80'inin benzerlik taşıması gerekir. örneğin 2. sınıf başvurusu sıkıntıdır. çünkü 1 2 farklı olabilir ama 3 te başvuruda 1 2 yi komple aldığınızdan bi yerde 2 olan bir yerde 1 dir ama siz 3 e geçince her halükarda almış oluyorsunuz o dersi.
-
Hocam dus düşünüyor musun -
tekrardan teşekkürler hocam, artık anladığım kadarıyla bölüme başlamayana kadar geçiş olaylarını tam öğrenemiyeceğim -
lamam gelmişş -
Sizce diş kaç k da kapatır -
hocam sizce 25 30k arası tıplar kaç k geriler
-
Ribas dostumu severim Ankara diş 5. Sınıf ögrencisiyim ben de foruma olan vefa borcumu elimden geldiğince sorularınızı yanıtlayarak ödemek isterim , sonuçlar ve yerleştirmeler gönlünüzce olsun
-
Muğla ve Çanakkale yazma, Kırıkkale mis gibi yazılır. İl takıntın yoksa bu 3lünün arasında Kırıkkale diğer 2'sini dinlene dinlene döver.
-
Evet, dusdata derece bursluyum. Dus düşünüyorum, Pedodonti istiyordum fakat tercihim stajlar sonrası değişti. Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi istiyorum/düşünüyorum.
-
siz yerleştikten sonra 1 sene geçsin, inş kaza bela olmazsa yazın buralarda olurum. tekrar bakarız birlikte.
ve merak etmeyin senato size 1. sınıfsınız dese de kesin kayıt yapmadığınız sürece yerleşmeniz tamamlanmıyor.
yani ben 1. sınıfı istemiyorum diyip kayıt yaptırmama hakkınız var. onlarca fakülteye başvurabilirsiniz yaz döneminde.
-
oo marsupilamiii
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tıpçı abin ondan daha fazla kazanma ihtimalinden dolayı korkmuş biraz
|
Benzer içerikler
- içişleri bakanlığı adına tıp ne demek
- 1 günde kaç ders çalışılmalı
- yds ile hazırlık atlatan üniversiteler
- yönetim bilişim sistemleri mezunları yorumları
- sayısal 450 puan kaç bin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X