Şimdi Ara

İnt- Str oranı- Hybrid karakterler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar son günlerde açılan bi kaç konu üzerine zaten Merak lı olduğum hybrid krakterleri geliştirme yolları arıyorum.

Lvl 40 a kadar kastıgım (Full int) bir karakterim var. Elinde som(32 lvl som +5) varken vurdugu nuke, Elinde +2(Lvl 38) dandirik bir bow la vurduğu dmg ten az olunca, Canım sıkıldı. Arada bi critlerde Gelince resmen karakteri kasmayı bıraktım. (Bu karakteride zaten hep deneme amaclı kastım).

Belkide nukeler 40 lvl de fazla etki etmiyor olabilir. Fakat bu kadarda fark olmaz değilmi ?

Neden str1-int2 neden str3-int1 ? Gibi bir soru sordum kendime. Bunu silahın magic atack psc. atack ları ile alakası oldugunu dusundum.

Gittim silahcıya, Silahların atack oranlarını hesapladım, Belki bilyiorsunuzdur ama genede yazıyım, Bow dan söz edersek Mag atak/Psc atak= 1.6 cıktı Bu bazen 1.587894 bazende 1.65732234 olabiliyordu Ben ortalama 1.6 ya denk geldigini dusundum.

Buna gore davranırsak İnte 8 verirken, strye 5 vermemiz gerektiğini düşündüm.(bunu yapmamın sebebi, Bowda olan psc atackıda magic atackıda en iyi şekilde kullanmak.)
    Buna orantılı olarakta pro. elbise giymeyi düşünüyorum.

Yeni yapılandırıcağım karakteri böyle yapıp deneyecem. Sonuçları sizlede paylasırım.

• bow hybirdinde olmıyacak birşey değil zira babelde bir arkadaşımın 1-1 hybird spearı var ve çok memnun 90 levelde 13k nüke atıp 13k da silahla vurabilen bir karakterdi ve gerçekten pvplerinide çok izledim mükemmel bir karakter
    kendimde şuanda mag%100 üstü olacak şekilde bir hybird spear yapıyorum memnunum şuanki halinden çarımın şuanda 97 level
  • quote:

Orijinalden alıntı: splendour.rrr

bow hybirdinde olmıyacak birşey değil zira babelde bir arkadaşımın 1-1 hybird spearı var ve çok memnun 90 levelde 13k nüke atıp 13k da silahla vurabilen bir karakterdi ve gerçekten pvplerinide çok izledim mükemmel bir karakter
    kendimde şuanda mag%100 üstü olacak şekilde bir hybird spear yapıyorum memnunum şuanki halinden çarımın şuanda 97 level

Belli bir oran vermeden mi yapıyorsun karakteri ?
  • 5-1 ,7-1 vereceğim demiyorum sadece mag blance'ı %100 üstünde tutuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FilimAdamı -- 9 Ağustos 2009; 13:15:49 >
  • arkadaşlar hybrid charlar eskiiden iyidi. artık bitti. size tavsiyem pure int veya pure str charlar üzerinde durmanız..
  • tavsiyen için teşekkürler ama fikrine katılmıyorum
  • Özellikle hybrid wizardlar birinde vardı sağlam critli bi silahınız yoksa çok can yakıyoOyundan soğursunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hybrid çok sıkıntı. .
  • Bende bu hybrid olayına karşıyım fakat chinese sihlarda hem mag. hemde phy atacklar var onun içinde bazen olur fikrine katılıyorum. 5-1 / 7-1 bu şekilde güzel olur...
  • Düşünmeden ya da fikir paylaşımı yapmadan onun devri bitti bununki kapandı demek çok yanlış bence...

Deneyip görmekte fayda var

Hocam denedikten sonra da sonuçlarını bizimle paylaşırsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiro_Nakamura

Düşünmeden ya da fikir paylaşımı yapmadan onun devri bitti bununki kapandı demek çok yanlış bence...[/b]

Deneyip görmekte fayda var

Hocam denedikten sonra da sonuçlarını bizimle paylaşırsan sevinirim

+1

quote:

Orijinalden alıntı: T_Erdem

Bende bu hybrid olayına karşıyım fakat chinese sihlarda hem mag. hemde phy atacklar var onun içinde bazen olur fikrine katılıyorum. 5-1 / 7-1 bu şekilde güzel olur...

Sanırım burası çok önemli.

• int ağırlıklı bi hybrid için konuşayım.

oranı farketmez herhangi bi şekilde hybride giderseniz snow kullanma oranınız düşecek. Demek istediğim hyrbid int charıyla %60lık snow shieldi açamazsınız. mpniz biter sadece izlersinizi. pure int olsa bunu açabilir ve gayetde güzel savaşır. %60lık kullanamadınız %45 yada %50 civarı birşey kullanıyorsunuz. E bu aradaki %15lik fazla dmg yeme pure int ile hyrbid arasını oranlıyor. Yani sonuçta hyrbid yaparak dmg kaybediyorsunuz ve pure int ile yine aynı dmg/hp oranına düşüyorsunuz. Ama snow shield bittikten sonra hyrbidlik işe yarar. pure intin snowsuz hayatı 30sn iken. hybrid duruma göre 45-50 yapabilir. Zaten 1dkyı geçirdikten sonra pvp yeniden başlar nuker için.

Sonuç olarak nuker pvpde 2dk içinde rakibni yatırmalı yoksa sonu pek hayır değildir. Bundan dolayı pure int öneririm

• Sword - Blade (Bunların hybridliği de farkedecektir. Str ağırlıkla veren Blade, İnt ağırlıklı veren Sword gibi. Bu düşünce Glavie ve Spear içinde geçerli olabilir.

Not: Belki pure int sword ve ya spear kullanabilir. Belki Pure str blade veya glavie kullanabilir. Fakat bow da aynı şey söylenebilirmi sizce ? Bow'un özellikle Kesinlikle hybrid olması gerektiğini düşünüyorum.
  • belki hiç bilinmedik bi durum ama 10-1 hybird desem?
    evet 10-1 hybird çarım var 95 lwl im serwerda çok rahatım mag attack olarak belki diğerlerine göre ufak bi sorun var ama item ve silahlarını iyi tuttunmu (ki son setimi +7 ve elimede sun silah alıcam) iş biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabiberci

belki hiç bilinmedik bi durum ama 10-1 hybird desem?
    evet 10-1 hybird çarım var 95 lwl im serwerda çok rahatım mag attack olarak belki diğerlerine göre ufak bi sorun var ama item ve silahlarını iyi tuttunmu (ki son setimi +7 ve elimede sun silah alıcam) iş biter

herşey den önemlisi de zaten item ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ophiafagus

int ağırlıklı bi hybrid için konuşayım.

oranı farketmez herhangi bi şekilde hybride giderseniz snow kullanma oranınız düşecek. Demek istediğim hyrbid int charıyla %60lık snow shieldi açamazsınız. mpniz biter sadece izlersinizi. pure int olsa bunu açabilir ve gayetde güzel savaşır. %60lık kullanamadınız %45 yada %50 civarı birşey kullanıyorsunuz. E bu aradaki %15lik fazla dmg yeme pure int ile hyrbid arasını oranlıyor. Yani sonuçta hyrbid yaparak dmg kaybediyorsunuz ve pure int ile yine aynı dmg/hp oranına düşüyorsunuz. Ama snow shield bittikten sonra hyrbidlik işe yarar. pure intin snowsuz hayatı 30sn iken. hybrid duruma göre 45-50 yapabilir. Zaten 1dkyı geçirdikten sonra pvp yeniden başlar nuker için.

Sonuç olarak nuker pvpde 2dk içinde rakibni yatırmalı yoksa sonu pek hayır değildir. Bundan dolayı pure int öneririm

şahsen ilk yorumun yanlış kaç kaç yaptığına bağlı ben kendi hybird çarımad %60lık snowuda kullanıyorum zaten snow açıkken yatmak diye birşey yok onun dışında vuruşum bir full int bicheondan fazla hybird olduğum için snow bitikkende dayanabiliyorum full int bicheon yapcağıma bu buildi yaparm daha iyi bana göre hem heuksall skilleride görünüş açısından bana göre daha güzel

• quote:

Bow'un özellikle Kesinlikle hybrid olması gerektiğini düşünüyorum.

İnsanlar genellikle standart kalıplardan çıkmaya cesaret edemedikleri için hybrid charlara sıcak bakmıyorlar. Ben 98 Level Hybrid bir Bowman'a sahibim ve charımdan çok memnunum. Açıkçası herkeze öneriyorum kimisi hybrid charlardan bir cacık olamz sil direk diyor onlarla muhattap dahi olmuyorum kimisi ise özelden soruyor tek tek açıklıyorum deneyenler memnun oluyor teşekkür ediyor. Bu foruma geldiğimden beri hybrid charecterleri savundum bundan sornada savunmaya devam edeceğim. Ben yapılandırmamı str ağırlıklı 7/1 şeklinde yaptım bugüne kadar sun weaponu olan charlar dışında hiç bir chara yatmadım desem (istisnalar hariç ) çok fazla mübalağa yapmış olmam ..

100 level olup farmı tamamlayınca ilk işim hybrid rehberi hazırlamak olucak , teorimi görsel (video) ile destekleyeceğim.

Gelelim europe hybrid charecterlere. Kesinlikle önermiyorum europe charların hybrid olmasını çünkü silahları ya phy yada mag atack içeriyor. O yüzden ya full int yada full str olacaksınız .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kurt Başlı Sancak -- 12 Ağustos 2009; 0:28:05 >

• kim emeğinin çöpe gitmesini ister o yüzden standartların dışına kolay kolay çıkılmıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.