Şimdi Ara

İntegral ve Organik min. kaç güne biter?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki konudan max. 1 fire verecek şekilde kavramış olmak için günleri sadece bu konulara ve ufak tekrarlara ayırarak ve günde 8 saat çalışacak kaç güne biter?
    NOT: Türev biliyorum.
    NOT: Organik temelim var 0 değilim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voldemort245 -- 27 Nisan 2013; 18:29:42 >

• gunde 8 saat calisabilirsen 1+1 gunde biter hadi +1 gun ikisinden soru coz 3 gune biter
    integrali okulda bitirdim ama organiği 2 günde halletmeyi planlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fıransız -- 27 Nisan 2013; 18:41:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu iki konuyu çok iyi bir şekilde günde saatini ayırırsan 5 günde fulle yakın yaparsın belki ful. ama sonra bırakmaman lazım çünkü ikiside unutulabilir test çözümlerine devam.
  • İkisi minimum 43 günde biter

• quote:

Orijinalden alıntı: voldemort245

Arkadaşlar bu iki konudan max. 1 fire verecek şekilde kavramış olmak için günleri sadece bu konulara ve ufak tekrarlara ayırarak ve günde 8 saat çalışacak kaç güne biter?
    NOT: Türev biliyorum.
    NOT: Organik temelim var 0 değilim..

önce türevi öğrenmelisin.
  • Türev 1,2 gün organik 2,3 gün.Çalışınca konular gerçekten çabuk azalıyor.Benim eksiğim çok ama 15 mayısa biter.Bitmek zorunda
  • İntegral çok abartmaya gerek yok 1,2 günde çok rahat bitirirsin ama organik için bir şey diyemeyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fıransız

gunde 8 saat calisabilirsen 1+1 gunde biter hadi +1 gun ikisinden soru coz 3 gune biter

2 günde organik bitirebilmek için iyi bir organik lise temeli ve lys kimya bilgisi gerekiyor, 2 günde organik sadece hatırlanır, sıfırdan 2 günde öğrenilmez imkanısz, En azından
    ortalama bir öğrenci için konuşuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloudmark

quote:

gunde 8 saat calisabilirsen 1+1 gunde biter hadi +1 gun ikisinden soru coz 3 gune biter

2 günde organik bitirebilmek için iyi bir organik lise temeli ve lys kimya bilgisi gerekiyor, 2 günde organik sadece hatırlanır, sıfırdan 2 günde öğrenilmez imkanısz, En azından

hocam adam temelim var demis ve max 1 y istiyor bence senin tanima uyuyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cloudmark

quote:

hocam adam temelim var demis ve max 1 y istiyor bence senin tanima uyuyor

Konuyu okumamıştım, o zaman yapabilir arkadaş, ama 2 gün de sağlam çalışılması gerekiyor, gerçi temel varsa bilgileri hatırladıkça arkası gelir, ama dediğim gibi temel yoksa en azından lisede hiç dinlenmemişse 1-2 haftada bile temel oturtmak zor olabilir, zor bir konu çünkü, integralden türevden koskoca fizikten bile zor bence :)

• arkadaşlar frost hariç herkese yorumundan ötürü teşekkür ederim.. içimi rahatlattınız. galiba ben gözümde büyütmüşüm çalışayım ben en iyisi
  • Türevde iyisen integrali zaten biliyorsundur sadece hatırlaman lazım (rasyonalizm (aristo))

• quote:

Orijinalden alıntı: Cern'demuhendis

Türevde iyisen integrali zaten biliyorsundur sadece hatırlaman lazım (rasyonalizm (aristo))

Adam hem calıskan hem sofist. :)
  • İntegral için bunları izleyebilirsin:
    http://www.konuanla.com/
     İntegral ve Organik min. kaç güne biter? İntegral ve Organik min. kaç güne biter? İntegral ve Organik min. kaç güne biter?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatarici -- 14 Mayıs 2013; 10:12:14 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.