Şimdi Ara

Katı cisimler+Analitik kaç günde biter?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıkta dostlar.Geometride büyük sıkıntı çekiyorum.Üçgenler aslında bitti ama iyi öğrenemediğimden olsa gerek geometri gerçekten kötü.10 soruda 6-7 yapsam çok daha iyi olucam 2-3 anca geliyor bazen o bile gelmiyor.Tavsiyelerinize de açığım bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• katı cisimler zor degil

analitiğe maks iki hafta

geometri düzenli çözme işi hocam konu eksiğini kapatıp düzenli çözmeni tavsiye ederim

• Gün içinde sadece bu konuları çalışacaksanız 1 hafta olmadan biter tabi sizin temelinize de bağlı bu süre. Temeliniz hiç yoksa yt den izleyip soru çözün, temeliniz varsa herhangi bir fasikülden veya kazanımlı kitaptan çözün bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HenryKissinger kullanıcısına yanıt

Toplam 3 haftada biter yani hocam doğru mudur

düzenli çözmem gerek kesinlikle alışkanlık haline gelmesi lazım sağolun hocam.Bir de dörtgenlere çalışma yapmama gerek var mı sizce

• evet hocam aşağı yukarı

üçgenler iyi olunca dörtgenlerde iyi oluyor ama alan nasıl bulunur falan onları bilmen faydalı olur

eksiksen orada üstünden geç öğren

sonra düzenli çöz zaten deneme çözdükçe de gelişecektir

ösym fazla zor sormuyor

• P a i n e kullanıcısına yanıt

Geometride temelim yok gibi hocam maalesef.Yani formülleri falan biliyorum da soru çözme alışkanlığım yok.Soru tarzlarına aşina değilim yani sadece formül falan biliyorum öyle de soru çözülmüyor.Sadece bunları çalışmayacağım hocam ayt fen de çalışacağım.3 hafta diye düşündüm çok mu yoksa ideal midir sizce

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri kaç günde biter
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım Hocam ayt fen de çalışacaksanız yanında 3 hafta ideal bence, sindire sindire götürmüş olursunuz soru tiplerini de öğrenirsiniz güzelce. İyi çalışmalar dilerim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • P a i n e kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.