Soru başlıkta dostlar.Geometride büyük sıkıntı çekiyorum.Üçgenler aslında bitti ama iyi öğrenemediğimden olsa gerek geometri gerçekten kötü.10 soruda 6-7 yapsam çok daha iyi olucam 2-3 anca geliyor bazen o bile gelmiyor.Tavsiyelerinize de açığım bu arada. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Katı cisimler+Analitik kaç günde biter?
-
-
katı cisimler zor degil
analitiğe maks iki hafta
geometri düzenli çözme işi hocam konu eksiğini kapatıp düzenli çözmeni tavsiye ederim
-
Gün içinde sadece bu konuları çalışacaksanız 1 hafta olmadan biter tabi sizin temelinize de bağlı bu süre. Temeliniz hiç yoksa yt den izleyip soru çözün, temeliniz varsa herhangi bir fasikülden veya kazanımlı kitaptan çözün bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Toplam 3 haftada biter yani hocam doğru mudur
düzenli çözmem gerek kesinlikle alışkanlık haline gelmesi lazım sağolun hocam.Bir de dörtgenlere çalışma yapmama gerek var mı sizce
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet hocam aşağı yukarı
üçgenler iyi olunca dörtgenlerde iyi oluyor ama alan nasıl bulunur falan onları bilmen faydalı olur
eksiksen orada üstünden geç öğren
sonra düzenli çöz zaten deneme çözdükçe de gelişecektir
ösym fazla zor sormuyor
-
Geometride temelim yok gibi hocam maalesef.Yani formülleri falan biliyorum da soru çözme alışkanlığım yok.Soru tarzlarına aşina değilim yani sadece formül falan biliyorum öyle de soru çözülmüyor.Sadece bunları çalışmayacağım hocam ayt fen de çalışacağım.3 hafta diye düşündüm çok mu yoksa ideal midir sizce
Teşekkürler hocam
Anladım Hocam ayt fen de çalışacaksanız yanında 3 hafta ideal bence, sindire sindire götürmüş olursunuz soru tiplerini de öğrenirsiniz güzelce. İyi çalışmalar dilerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X