Şimdi Ara

Üçgenler Kaç Günde Biter?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
6.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geometri çalışmaya geciktim. Elimde bry b ve acil var. Kenan kara ile konu çalışıp bry b çözmeyi düşünüyorum sizce kaç günde biter üçgenler? (acili sonrasında tekrar amaçlı bırakmayı planlıyorum.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Üçgenler Kaç Günde Biter?

Üçgenler, geometrik şekillerin en temel ve önemlilerinden biridir ve üçgenler ile ilgili problemler, matematik öğreniminin ayrılmaz bir parçasıdır. Üçgen problemlerinde sıklıkla karşınıza çıkan sorulardan biri de "üçgenler kaç günde biter" sorusudur.

Üçgenler, üç doğru parçasının birleştirilmesiyle oluşur ve bu doğru parçaları birbirleriyle kesişmezler. Üçgenlerin iç açıları toplamı her zaman 180 derecedir. Üçgenler, kenar uzunluklarına ve iç açılarına göre farklı türlere ayrılırlar.

Üçgenlerin kaç günde biteceğine dair genel bir cevap yoktur, çünkü bu, üçgenin türüne, karmaşıklığına ve çözmek için kullanılan yöntemlere bağlıdır. Basit üçgenler, birkaç dakika içinde çözülebilirken, karmaşık üçgenler saatler hatta günler alabilir.

Üçgen problemlerini çözmek için çeşitli yöntemler kullanılır. En yaygın yöntemler arasında analitik geometri, trigonometri ve vektör cebiri bulunur. Hangi yöntemin kullanılacağı, üçgenin türüne ve verilen bilgilere bağlıdır.

Üçgen problemlerini çözme yeteneği, matematiksel düşünme becerilerini geliştirmek için çok önemlidir. Bu problemler, mantıksal akıl yürütme, problem çözme ve geometrik kavramları anlama yeteneklerini geliştirir.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Üçgen problemlerinde sıklıkla karşınıza çıkan sorulardan biri de "üçgenler kaç günde biter" sorusudur.
    • Üçgenler, üç doğru parçasının birleştirilmesiyle oluşur ve bu doğru parçaları birbirleriyle kesişmezler.
    • Basit üçgenler, birkaç dakika içinde çözülebilirken, karmaşık üçgenler saatler hatta günler alabilir.
    • Üçgen problemlerini çözmek için çeşitli yöntemler kullanılır. En yaygın yöntemler arasında analitik geometri, trigonometri ve vektör cebiri bulunur.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2 ay bile verilir bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 ay çok değilmi ben 20 günde biter diye düşünüyodum. Konu bakımından sonra arada test.

• mojjito M kullanıcısına yanıt
    En fazla ağırlık verilmesi gereken yer bence. Anlayarak sağlam bir şekilde git de kaç günde bitiyorsa bitsin. Zaten gerisi çorap söküğü

• 2 ayı bulur

• 1 ayda sağlam bitirilir 2 ay fazla bence hocam

• bence verilen vakte acınmayacak bir konu. 2 ayı geçmezse iyidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri kaç günde biter
    4 yıl önce açıldı
    Fizik kaç günde biter
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geometriyi ev gibi düşünürsen üçgenler direkt o evdir, geri kalan tüm konular dekorasyondur.

önemli olan ne kadar sürede bitmesi değil sağlam bir şekilde bitmesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaTosun -- 1 Kasım 2020; 13:2:45 >
  • 1.5 - 2 ay verilmeli

• Eyvallah sağolun 🙏🏻

• günde 6-8 saat geometri çalışarak tüm geometriyi 2 haftada bitirmiştim buraya sorsam bitiremezdim

• 16 gün sürdü benim tekrarlara devam edicem

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-88BB6CDAE

günde 6-8 saat geometri çalışarak tüm geometriyi 2 haftada bitirmiştim buraya sorsam bitiremezdim

Hocam şu anda netleriniz ne alemde? Bende böyle bir çılgınlığa yelteneceğim çünkü biraz geciktim ben de.

• Acele etme papaz efendi!

• ya hızlı da bitirilir aslında hele sorulan sorulara bakarsak fakat şu zamanda hızlı bitirmek saçma olur bence

• mbayediagne10 kullanıcısına yanıt

acili tekrara bırakmakla sence iyi ediyormuyum? yoksa bry b çözdükten sonra direk acilmi yapayım?

• eyvallah hocam

• Net 1.5-2 ay üçgenler tüm geometrinin yarısı ama keşke daha erken başlasaydın

• Elawachi kullanıcısına yanıt
    geçen sene eylülde yapmıştım bunu iki sınavda da full geldi. tabi sınavın belirleyiciliği yoktu ama sınava yakın yaptığım apoteminin denemelerinde de full geliyordu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.