Şimdi Ara

Modern fizik kaç günde biter?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar programımı ona göre yapacağım da. Suan fiziğin daha cok mekanik kısmıyla ilgileniyorum. Modern fizik şöyle sağlamından kaç günde biter?

Sonrasında tabii ki tekrarlar vs yapıp meb kitabı okuyacağım. Mesela 2 ay kala bitmesi ustalaşmak için yeterli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de şöyle sorayım ayt fenin 2-2,5 ayda bitmesi ustalaşmak için iyi midir?

• modern fiziği şu kadar sürede bitireceğim diyerek aceleye getirmemek lazım. normalde sormadıkları parçacık fiziğinden geçen sere 1 soru geldi. toplamda 4 soru gelmiş konudan. iyice detaylı öğrenmek gerekiyor çünkü o 1 soru bence zordu. zaten sınava daha çok var, konuyla alakalı meb kitabından ders aralarında, yatmadan önce okumak çok bir şey kaybettirmez diye düşünüyorum. konuyla alakalı youtubedan video vs. de izlenerek kalıcı hale getirilebilir.

kaynak:

Ertan Sinan Şahin
    2020 TYT ve AYT Fizik Konuları ve Soru Dağılımı | Ertan Sinan Şahin
    https://ertansinansahin.com/tyt-ve-ayt-fizik-konulari-ve-soru-dagilimi
  • Phurky kullanıcısına yanıt

Hocam istediğim şey sadece ortalama. Yoksa kişiden kişiye çok değişkenlik gösteren bir şey bu farkındayım. Yani mesela 25 gün gibi bir sürede ortalama olarak oturtulabilir mi bu konular?

• axelrhaynr A kullanıcısına yanıt

bence oturtursun 25 günde rahat bir şekilde. ortalama olarak ise yanlış bilgi vermek istemem ama gözün öyle çok korkmasın bu konuda halledersin hocam.

• benim temel vardı 2 hafta falan sürdü sıfırsan 3 hafta fln sürer konu+tek kitap.

bitirmek yetmiyor ama sınava kadar tekrar etmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F156B1391 -- 18 Ocak 2023; 20:11:41 >
  • 1 hafta + tekrar da yeter. Arkadaşların dediği doğru. Geçen sene zor ve ayrıntı soru çıktı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri kaç günde biter
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam konuları aşırı detay zaten. Ama bilen adam direk yapıyor diyorlar hayırlısı.

Forumun gececilerinin de yorumunu bekliyorum

• 6 gün fazlasıyla yeterli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.