< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Modern fizik kaç günde biter?

-
-
Ben de şöyle sorayım ayt fenin 2-2,5 ayda bitmesi ustalaşmak için iyi midir?
-
modern fiziği şu kadar sürede bitireceğim diyerek aceleye getirmemek lazım. normalde sormadıkları parçacık fiziğinden geçen sere 1 soru geldi. toplamda 4 soru gelmiş konudan. iyice detaylı öğrenmek gerekiyor çünkü o 1 soru bence zordu. zaten sınava daha çok var, konuyla alakalı meb kitabından ders aralarında, yatmadan önce okumak çok bir şey kaybettirmez diye düşünüyorum. konuyla alakalı youtubedan video vs. de izlenerek kalıcı hale getirilebilir.
kaynak:
Ertan Sinan Şahin
2020 TYT ve AYT Fizik Konuları ve Soru Dağılımı | Ertan Sinan Şahinhttps://ertansinansahin.com/tyt-ve-ayt-fizik-konulari-ve-soru-dagilimi -
Hocam istediğim şey sadece ortalama. Yoksa kişiden kişiye çok değişkenlik gösteren bir şey bu farkındayım. Yani mesela 25 gün gibi bir sürede ortalama olarak oturtulabilir mi bu konular?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bence oturtursun 25 günde rahat bir şekilde. ortalama olarak ise yanlış bilgi vermek istemem ama gözün öyle çok korkmasın bu konuda halledersin hocam.
-
benim temel vardı 2 hafta falan sürdü sıfırsan 3 hafta fln sürer konu+tek kitap.
bitirmek yetmiyor ama sınava kadar tekrar etmek lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F156B1391 -- 18 Ocak 2023; 20:11:41 > -
1 hafta + tekrar da yeter. Arkadaşların dediği doğru. Geçen sene zor ve ayrıntı soru çıktı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam konuları aşırı detay zaten. Ama bilen adam direk yapıyor diyorlar hayırlısı.
Forumun gececilerinin de yorumunu bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6 gün fazlasıyla yeterli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X