Şimdi Ara

BÜTÜN MÜFREDATI 15 GÜNDE BİTİRİCEM... SINAVA KADAR GÜNCEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/0-dan-tekrar-basliyorum-ll-son-65-gunluk--132423104

Eski konum bu. Uzun süredir güncellemedim. Programda bir şeylerin ters gittiğini sezgiledim ve sonrasında daha zorlu bir program hazırlama kararı aldım kendime. Normalde eski programımda ilk 1 ay ayt, ikinci ay ise tyt ve deneme idi. Günde 5-6 ders çalışmam gerekiyordu bunu değiştiriyorum artık.

Şimdi yapacağım program ise şöyle olucak: Fen derslerine 5 er gün süre verdim. Her bir fen dersini 5 gün içinde bitiricem. İlk videolardan sonra ise çıkmış sorulardan süpürücem. Yanında da lti, trigonometri hariç matematik ve analitik hariç geometri kısmını bitiricem.

Günde 14 saat çalışma sürem olucak fix. 4 saatini geo- mat ayırırım. Geri kalan 10 saat fkbye ayıracağım süre olucak. Videolar 2x hızında izliycem.

Şuan en uygun programı buldum gibi. Eğer işe yaramazsa gg olabilir senem, ama denemeden bilinmez deniycem. Sınava kadar güncel olucak burası belki sene bitene kadarda olabilir, bakalım nasıl olucak...

• Hocam bu zamana kadar bişey yapmadin mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptım hocam ama tatminkar değil. Konularda bilgisiz değilim yani.
  • Netler nasıl tahminim 80 tyt 45 ayt

• Mesela 5 gün full fizik 5 gün full kimya mı yapacaksın ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezzzz
  • Hocam kusura bakma ama geçen yazını da okudum kendini kandırıyorsun sanırım hep konu açıp yapıcam edicem diyosun ama sınav geldi yani :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri kaç günde biter
    4 yıl önce açıldı
    Fizik kaç günde biter
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçenlerde ilan mask’ın biyografisini okumuştum adam çocukkenve girişimlerini yaptığında günde 14 16 saat Çalışabiliyormuş tabi bu her insanda aynı olacak diye bir şey yok ancak bir şeyleri gerçekleştirmek için daha önce hiç yapmadığım bir şey yapmam gerekir...

• sivri uç kullanıcısına yanıt
    Daha deneme atmadım
  • ALTAYYYY kullanıcısına yanıt
    Evet.

Günlük 10 saatten yaklaşık 50 saat vericem fkbden her birine. Yani 150 saatte bütün FKB biticek. 15 Gün içinde.
  • Daha 2. konu be usta

Sınava 54 gün var sakin olmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kancaaa

Daha 2. konu be usta

Sınava 54 gün var sakin olmak lazım

Hocam koca fizik 5 günde nasıl bitecek ? Soru falan çözmeyecek misiniz ? Ya da her konudan kaç soru?

• mehmettech. kullanıcısına yanıt
    Evet hocam doğru, bende videolardan izlemiştim. Haftalık 100 saati buluyormuş çalışması. Beni şu sözü etkilemişti: ” Eğer bir şeyi gerçekten istiyorsan, olabilme ihtimalleri umrunda olmaz. ”
    Sadece çıkmış sorular
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kancaaa

Sadece çıkmış sorular

Elimde çap fasikülü var. Acaba ben de sadece konuyu çalışıp sonra çıkmış sorulardan mı gitsem ? Ama sadece çıkmış sorularla pekişir mi emin değilim.

Videoları kimden izliyosun hocam umut öncül mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALTAYYYY -- 6 Mayıs 2018; 14:10:27 >
    Evet umut öncül. Yani artık zaman yok en mantıklısı çıkmış sorular bana göre.

• Jokerberg kullanıcısına yanıt
    Evet 0'dan alıcam.

• 500 k mezun h.o kardeşim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • knk umut öncülün bir vdeosu ortalama 20dk ve 196 video var buda 65 saat demek fiziğe bir 15 saat daha eklemeni rica edicem...

Ha bu arada başarılar,hedefim tam olarak seninle aynı(çalışma bakımından)

• mehmettech. kullanıcısına yanıt
    Videoları 2xde izliyorum 32.5 saatte biter belki daha kısa ileride 2,5xe falan alışmaya çalışıcam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.