Şimdi Ara

Intel Core 2 Duo E8400 e uygun anakart tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amd phenom 8450 yi verdim yerine 8400 aldım ( arada sadece 50 rol oynuyor) açıkçası bu fikrimde forum çok etkili oldu yazdıklarınızı okudum q6600 da alabilirdim ama şu an ki uygulamarın bir çoğunun 4 çekirdek desteği yok bende onun yerine 8400 aliim daha iyi dedim 3.0 ghz olması ve 6 mb cache belleğe sahip olmasının önemli bir avantaj olduğunu düşünüyorum 60 ytl fark ödedim.. bana göre bilgisayarla karakolluk olmaktan iyidir. Overclock falan şimdilik denemeyi düşünmüyorum default hali bile bana yeter de artar bile.. bana şimdi nasıl bir board önerirsiniz. Asus istiyorum neden derseniz bios çökerse flash bellekle sistemi açma şansınız var bu süper bir şey birde asusun intelle uyumlu olduğunu düşünüyorum..

Bu arada fiyatlar manyak düşmüş tam zamanında pc topluyorum...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Asus P5Q Pro al ;) P45 Chipset kullanıyor ilerde oc yaparsan oc a acık bi anakart energy saving uniteside var memnun kalırsın ;)
    216YTL bence f/p dusunenler icin alınması gereken bi kart
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3487
  • http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=328&pid=5440... bende 8400 kullanıyorum ekran kartım zotac 280gtx.bu anakart yeterli olmazmı.sonuçta q serisi crosfire destekli.pci express 2,0 yuvası bi tane yeterli pro yerine bunu almak daha mantıklı.tavsiye ederim
  • msı p45 ve ya gigabyte x38 ds4 ya da asus p45 delux
  • gigabyte P35 ds3R alın
    Asus unda yeni p45 modellerine bakabilirsiniz , yada p35 p5k wifi de olabilir
  • p35 ile p45 arasındaki fark kendini ne tür uygulamalarda gosterir acaba? o/c potansiyeli onemli degil benim için..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • P5Q Pro P45 almayı düşünüyorum bende.
  • bence gigabyte x38 ds4 almakta yarar var
    yok o kadar para veremem diyorsanız, p5q deluxe da alamazsınız demektir, o zaman p5q pro öneririm
    onun haricinde p35 lerden gigabyte p35-ds3r kendini kanıtlamış bir kart ama x28 ve p45 varken p35 e bakmam
  • ilk tercigin p45 olsun x38 ds4 pahalı kalıyo sora p35 bence asus p5q pro veya p35 ds3r alman dan yanayım p45 ilk tercih olsun aralarında cok fark yoq ama fıyat vermek ıstersen p45 ıstemezsen p35:D
  • arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkürler asusn usb flash bellekten tekrar bios yazmasını nasıl buluyorsunuz
  • Artık o tür özellikler çoğu anakartta mevcut ben p35-ds3r kullanıyorum bios'ta yanlış ayar ya da yanlış overclock yaparsanız sisteme zarar vermiyor.Anakart bi kaç kez reset atıp biosu en son iyi çalıştığı tarihe geri yüklüyor(bir nevi sistem geri yükleme gibi).Bence f/p'a bak derim.

Bu arada bende e8400 kullanıyorum.İyi seçim yapmışsın Vista işlemci skoru overclockla 5.8'e kadar ulaşıyor 5.9'a da sadece 4 çekirdeklerin ulaştığını düşünürsek bence çok iyi bir işlemci ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lerenturk -- 4 Kasım 2008; 13:01:58 >
  • DFI Lanparty DK P45-T2RS PLUS...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.