Bildirim
Intel CPU'larda %21'i bulan Performans Kaybı(15 Mart 2018: Yeni Meltdown Yamaları Kaybı arttırıyor!) (99. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Beyler bu yamaları nereden indiriyoruz ?
Birde ben geforce gtx 1050 kullanıcısıyım.Yanında onboard olarak intel Hd 630 ekran kartı var. Ben bu intelin onboardının driverını güncelleyim dedim ve sitesine girdim bunun yeni driverinı indirdim . Bunun içinde bu bahsettiğiniz spectre ve meltdown yamaları dahil midir?Yani bu yamalar sadece bios update ile mi kapanıyor ? Çünkü yüklemek istemiyorum.
Linki buradaDrivers & SoftwareDrivers & Softwarehttps://downloadcenter.intel.com/download/27680/Graphics-Intel-Graphics-Driver-for-Windows-10?product=98909
-
Ryzen 2 alıp geçer artık millet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ha yani bu küçük, gerçekleşmemiş ihtimal nedeniyle intel almaya devam etmeliyiz öyle mi ?
malum partili kafasına benziyor sanki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Son mesaj 2 yıl önce gelmiş. Neden bahsettiğin hakkında en ufak fikrim yok.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Konuyu hortlatalım madem... Geçen gün intel cpularda yapılan bir microcode güncellemesiyle AVX2 işlemlerinde %20'nin üzerinde performans kaybı yaşanmış. Kayıplar hala devam ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X