Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde kuzenim eski laptop unu bana verdi. Bende metin2 felan oynar pazar açarım diye aldım. Ben kedni bilgisayarımdan memnunum. Nvidia ekran kartım gayet iyi. Yalnız bu laptop intel graphics 3000 ekran kartı kullanıyor. Çok eskiden eski bilgisayarım böyleydi. Tek bildiğim. Bilgisayar-özellikler-aygıt yöneticisinde ekran kartına baktığımda intel graphics 3000 yazısının altında birde radeon felan diye bir şeçenek daha vardı. Bunda yok. Gelelim bu beni neden meraklandırdı. Metin2 yi gayet güzel yükledim. ekran ayarlarımı yaptım ve oyuna girdiğimde , fare ile bir yere dokunsam ekran kayıyor , titriyor veya oyunda pazar açınca ekran kendini simge haline küçültüyor aşaı alıyor. Oyun kapanmıyor veya donmuyor ama. Sadece hafif kaymalar ve saniselik yanıp sönmeler oluyor.Pencere modunda zaten tam bir curcuna :D Fareyi bir yere tıkladığımda ekranda fare ile oynuyor. Yani sanki ekran sabit değilmiş gibi. Bu acaba bu ekran kartındanmıdır. Birde film izlerken tam ekranda görüntü donuyor ve ses kalıyor. Ve bazen bazı programalrı çalıştırdığımda , Film izlediğimde , İnternette gezindiğimde saniyelik masaüstü resmim çıkıyor . Resimlerlede size derdimi biraz anlatmaya çalıştım. yardımcı olursanız çok mutlu olurum.