Şimdi Ara

Intel i5 3210 Turbo Boost sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarda yük üzerindeyken Turbo boost modu açılmıyor.Örneğin GTA 5 oynunu açıyorum bilgisayar 1-2 dakika kadar 60 FPS görüyor fakat 1-2 dk sonra fps 30 ve aşağısında sürünüyor.Bilgisayarı şarja takıp çıkardığım zamanda tekrar fps 60 oluyor ama 5-6 sn kadar. Intel i5 3210 Turbo Boost sorunu?
    Enerji tasarruf modunda kalıyor.Oyun esnasında durum sürekli olarak resimdeki gibi.Nasıl düzeltilir?

• Laptop de mi hocam?
    3230m var benim laptopta benim de yavaş yavaş düşütordu fps. 60fpsye sabitledim yapmadı bir daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

Laptop de mi hocam?
    3230m var benim laptopta benim de yavaş yavaş düşütordu fps. 60fpsye sabitledim yapmadı bir daha

Nasıl sabitlediniz? Ayrıca bilgisayar yük altında değilken turbo boost açık oluyor yük altındayken normal ghz'de çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXxGiRaYxXx

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

Laptop de mi hocam?

Nasıl sabitlediniz? Ayrıca bilgisayar yük altında değilken turbo boost açık oluyor yük altındayken normal ghz'de çalışıyor.

ya vsyncyi açtım ya da ayrıyetten fpsi elle ayarlama vardı 60fps yaptım, ikisinden biri
    oyun zorlamıyorsa bilgisayarı turbo açmayabilir, enerji tasarrufunda olduğundan da olabilir, ısındığı zaman da frekansı düşürebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 23 Nisan 2016; 21:15:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTEL İ5 750 VS İNTEL İ7 860
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.