Bildirim
İNTEL PENTİUM D BU EKRAN KARTLARINA DARBOGAZ YAPARMI YARDIM ARKADASLAR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
HD 4730 ya da GT240 GDDR5 bu ayardaki kartlara darboğaz olmaz sistemin. -
rigimaru kardes 3870 yaparmı cevapın icin cok saol cevap bekliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Riqimaru
HD 4730 ya da GT240 GDDR5 bu ayardaki kartlara darboğaz olmaz sistemin.
darboğaz yapar.core mimarili işlemci şart en düşük e2180 3ghz oc lu. -
ya anlasmıstım biriyle 3870 cok yaparmı etkilermi tesekkyurler cevap bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ron artest -- 16 Ağustos 2010; 21:20:26 > -
pentium d ne çektigimi ben bilirim acayip ısınıyo ekran kartı performansını etkiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fayn88 -- 16 Ağustos 2010; 21:24:23 > -
snin cevabınada saol ısınmayla alakası ytok ekran kartının performansını etkiliyo cevap bekliyorum ona göre ekran kartı alıcam -
3850 den aşağı ekran kartı alman lazım dar boğaz olmaması için bence 775 pin ise pentium d ler c2d al geç(tabi anakartada bağlı çipi ne 965 vs .?)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Like a Sir -- 16 Ağustos 2010; 21:51:20 > -
eski biraz Foxconn RC4107MA Series heralde 4730 yapmaz kullananları tanıyorum cevap bekliyorum tesekkürler kaleci
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ron artest -- 16 Ağustos 2010; 21:54:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ron artest
eski biraz Foxconn RC4107MA Series heralde 4730 yapmaz kullananları tanıyorum cevap bekliyorum tesekkürler kaleci
evt 4730 a yapacağı dar boğaz %5 olur max onuda farketmezsin -
kaleci cok sagol alıcam bi konisiyim adamla cevap bekliyorum 4730 yapmaz heralde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ron artest -- 16 Ağustos 2010; 22:25:13 > -
o işlemci 90 nm zaten çık ısınan bi cpu onun içni gidip fan alman gerekecek ona vereceğin paraylı cpu sat fan parasını ekle anakartının desteklediği en iyi cpu lardna orta seviyedekini al mesela e2160 ve e2180 gibi en azından 65 nm olsun o zaman dar boğaz olmaz -
slm 30 40 derece tam yükte işlemcim zaten :D cevap bekliyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X