Bildirim
intel Q6600 için uygun anakart tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bütçeniz ve amacınız nedir elinizdeki bileşenler vs...
Bütçeniz 100$ civarı ise Gigabyte p35 ds3
250$ civarı ise Gigabyte x38dq6 -
bütçe _? -
Gigabyte EX38-DS4 1600 FSB/DDR2 1066 S+GL+1394+16X
218,00 USD +KDV319,75 YTL KDV dahil
Havale ile 303,76 YTL (%5 indirim)
http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=328&pid=4968 -
aynı işlemci bendede var anakart ep35ds3r kullanıyorum memnunumum bütçeni yormaz ex38 çift ekran kartı için düşünüyosan al derim -
bence gigabyte alma,ses kartında sorun var.ben asus al derim x38 P5E. -
Gigabyte X48-DQ6 çok özel bir anakart o işlemciye yakışır -
abit tek geçerim -
Arkadaslar benim de bi sorum olacak ..
Yine bu islemci icin ancak SLI destegi de olan iyi bi anakart tavsiye edebilecek var mi acaba ? -
benim anakartım gigabyte ga-n680sli-dq6 modeli fakat hala q6600 işlemcimle 3.00 ghz e çıkamadım:)anakartda bi uyumsuzluk var ama anlamadım...o akdar da para verdim -
Off cok kafam karisik yaa..
Elimde 8800 GT Amp Edition kart var ..
Q6600 islemci almak istiyorum .. Guzel overclock yapilacak , 8800 GT nin hakkini verecek ve SLI desteklicek anakart yok mudur :S -
quote:
Orjinalden alıntı: de4thmoon
Q6600 islemci almak istiyorum .. Guzel overclock yapilacak , 8800 GT nin hakkini verecek ve SLI desteklicek anakart yok mudur :S
Üretici önemli değil. X48 -
quote:
Orjinalden alıntı: izzetguntalaz
quote:
Orjinalden alıntı: de4thmoon
Q6600 islemci almak istiyorum .. Guzel overclock yapilacak , 8800 GT nin hakkini verecek ve SLI desteklicek anakart yok mudur :S
Üretici önemli değil. X48
x48'lerde SLI yokki abi .. Crossfire var.. -
quote:
Orjinalden alıntı: HAKANTURKON
arkadaşlar yeni sistem topluyorum işlemcimi İntel Q6600 olarak belirledim.bana tavsiye edebileceğiniz anakart var mı?diğer sistem bileşenleri tavsiyelerinizide bekliyorum.teşekkürederim.
Bütçe de sorun yoksa ASUS Maximus Formula al rahat et derim -
Eğer imkanın varsa
DFI X48LT TR2
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X