Şimdi Ara

Intel Xeon E5-2678 V3 🚀🚀 Orta Seviye F/P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki resim çift işlemcili sistemin Geekbench 5 sonucudur. 5600X sonucu ise linkte:

https://browser.geekbench.com/processors/amd-ryzen-5-5600x

Aliexpresste rahat 90 $'a bulunabiliyor bu işlemci. Gümrükte vergi çıkmıyor. 2 adet 1600 liraya alabiliyorsunuz.

Anakart olarak çin malı Huananzshi marka DDR3 ve DDR4 destekleyen kartlar mevcut. NVME SSD destekli X99-T8D ve X99-F8D modelleri var. Vergi dahil 1600 tl'ye geliyor. Ram olarak DDR3 alırsanız 32GB çubuklar 600 TL, DDR4 1000 TL.

DDR4 tercih ederseniz v4 işlemcilere de yükseltebilirsiniz.

Ben bu sistemden 3 adet aldım. Her birine 256 GB ram taktım. Server olarak kullanıyorum. Workstation olarak da kullanılabilir.

Oyun için 3060 ve 3070'li sistemleri besleyebilir diye düşünüyorum. AMD Ryzen 5600X'li sistemlerin alternatifidir. Oyun için 5600x tek çekirdekteki performansından dolayı daha iyi sonuç verecektir. Bu daha çok workstation için mantıklı olabilecek bir alternatif.

Hackintosh reposu: https://github.com/markkpa/x99-t8d-and-x99-f8d-Opencore-Hackintosh

Intel Xeon E5-2678 V3 🚀🚀 Orta Seviye F/P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi design.code -- 13 Mayıs 2021; 14:23:51 >

• İlk mesaj rezerve

• Çift işlemciler oyunlarda problem yapabiliyormuş. Iki işlemci arasında veri transferinde oyunda anlık drop yaptığını söylüyorlar. Oyun oynama imkanınız varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Server için iyi ama oyun için güncel bir sistem daha iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar çok arttı son 1 haftadır. Dediğiniz işlemci 150 - 175 $ sadece. Sipariş geçmiştim almaktan vazgeçtim. AM4 bakıyorum.

• Intel Xeon 2690 V2 kullanıyorum X79 chipset eşliğinde, 6 yıl falandır çalışıyor O.C lu şekilde (4 GHZ), Xeon lar genelde yapılarından ötürü düşük voltaj ile çalıştığı için oldukça serin çalışıyor her yükte, oyunlarda vs. herhangi bir sorun yaşamadım, ekran kartı RTX 2080 O.C yapılı, upgrade etmek için bir neden ile karşılaşmadım henüz.Intel Xeon E5-2678 V3 🚀🚀 Orta Seviye F/P 

Not: Yakın zamanda 80 TL ye "M2 PCIE SSD Bridge" kartı almak zorunda kaldım sadece, M2 PCIE hızlarından yararlanabilmek için, konu sahibi arkadaşın chipset X99 olduğu için büyük ihtimal ile böyle birşey yapmasına bile gerek kalmıycak, ek olarak merak eden olursa herhangi bir hız kaybına neden olmuyor bu köprü kart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 16 Mayıs 2021; 10:45:29 >
  • ben de xeon e5 2678v3 ve huananzhi x99-tf kıllanıcısıyım. inanılmaz derecede serin. 212evo ile kullanıyorum prime96 testğnde 62 derecede falan kalıyor. 3080 takmayı düşünüyorum 2 3 ay sonra

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.