Şimdi Ara

İnternet aboneliğinde prosedür nasıl isler ? (Vodafone yalın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Vodafone yalin net aboneligimi baslattim 1-2 gun icerisinde mesajla size bilgilerinizi yollarlar dediler. Kurulum istemedim cunku 52.5 tl imis. Modemde istemedim evde hazirda modemim var. Daha onceden internet aboneligim olmadigi icin proseduru bilmiyorum. Simdi ilk olarak sormak istedigim zamaninda telekomdan eve cat 3 kablo cekilmisti ama ucu bosta bu kabloya caktirip kurulumu yaparken modemde adsl yazan yere takmam yeterli olur mu ? Yoksa (evin adresinide aldilar)telekomdan gelip yeni bir kablomu cekecekler. Ikinci olarak eger cat 3 kabloyu kullanacaksam bunu uzatmam gerekli kablo alip ayni renkleri birlestirmem yeterli olur mu ? Yazim hatalari icin ozur dilerim. Yanitlariniz icinde tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hattan gelen kabloyu adsl portuna tak. Modemin içine kullanıcı adı ve şifre gir teknik bir arıza yoksa veya sinyal geliyorsa herşey düzgünse gelir. Ayrıca ekte yapabilirsin ancak ekler düzgün ve üstü bantlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenParsTR -- 1 Ekim 2015; 11:49:34 >
  • Tesekkurler az once telekomdan hatti etkinlestirmek icin geldiler merdivendeki ankastreden birseyler yaptilar sonra evdeki 4 pinli kablodan 2 pini belirlediler bunlara jack takmam yeterli alacaktir galiba.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.