Kampanya Başlangıç Tarihi: 22.11.2021 Kampanya Bitiş Tarihi: 30.11.2021 Nakit İade Yükleme Tarihi: 7 Aralık 2021 Görüntülü görüşme ile müşteri olalı nerede ise 1 ay oldu. İnternet şubede kartım hala beklemede görünüyor. Kullanabilen var mı diye sorayım diye açtım konuyu açıkçası. |
Internet alışverişlerinde %3 nakit iadesi VOV Kart’ta. [22-30 Kasım]
-
-
Kart var ama internet alışverişlerinde kullanılmıyor. 50 yerde denedim bankanıza başvurun diyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bankayı arayın BKM kaydı yaptırın Düzelir 1 güne
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
çokmuş ya
-
tyc yapılabilir.
%3 ile ne yapacan hocam
-
3 TL için 100 TL mi harcayacağız şimdi bay bay bordom
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler fakat oran düşük kalmış.
Bunu her müşteri temsilcisi anlıyor mu hocam? Geçenlerde aradım, önce "kartınızı internet alışverişine açın" dediler, "zaten açık" deyince kayıt açtılar ancak hiç bir halt değişmedi.
Söylediğiniz şey BKM Express ile kendi yapabileceğim bir şey mi diye denemek için kartı BKM Express'e kaydetmek istedim ancak "kartınız desteklenmemektedir" yazıyor.
Kendi kartım kurye ile gelmişti ve internet alışverişi yapabiliyordum, eşimin kartını şubeden verdiler ve internetten alışveriş yapmaya izin vermiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outofnick -- 26 Kasım 2021; 2:35:2 > -
3d diyeceksiniz, çünkü o her bankada ayrı bir işlem.
Numaranızi bankalar arası kart merkezine eklemeleri lazım yoksa çalışmıyor online alışverişte.. kayıt açmaları lazım bunun için..ben öyle yaptım düzeldi
Banka kartı ile alışverişlerde zaten %10 kampanyası yokmuydu zaten bu bankanın
-
altın
Teşekkürler hocam, deneyeyim.
-
Hepsipaye yükleme yapıyorum, Trendyol cüzdana para atamıyorum. Kartınız online alışverişe kapalıdır uyarısı veriyor. Böyle dandik bir kart.
3d siz çekimde kart çalışmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X