Şimdi Ara

İnternet altyapısı bağlatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar benim köyümde boş İnternet Port u var ve bu portu binama bağlanması için Türk Telekom genel müdürlüğüne gittim ve orada bu konuyu açtığımda da bağlarız ancak eve İnternet paketi almanız gerekiyor diyerek teklif sundular ancak ben evime Türk Telekom İnterneti bağlanmasını istemiyorum bunu nasıl halledebiliriz?

• Şöyle mecbursun bağlatmaya sonuçta portu Türk telekom getirecek.Şunu diyorsan ben 2 sene taahhüt yükümlülüğüne girmek istemiyorum dersen taahhütsiz bir paket seçersin bağlarlar 1-2 ay sonra başka operatöre geçiş yaparsın. Onun dışında pek bir çaren yok.

• Modality kullanıcısına yanıt
    Tamamdır Teşekkürler
  • Taahhütsüz bir paket seçin, bağlanınca başka işletmeciye taşıyın. Ancak maliyeti yüksek olacaktır taahhütsüz paketin.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar paket seçimini Türk Telekom un taahhütlü paketlerinden yana kullandık şimdi ileriye dönük bir şekilde düşündük birde ileride belki İnternet fiyatları çok artacak o yüzden taahhütlü alarak 2 yıl Türk Telekom bağlandık teşekkürler destekleriniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan0336

Merhabalar paket seçimini Türk Telekom un taahhütlü paketlerinden yana kullandık şimdi ileriye dönük bir şekilde düşündük birde ileride belki İnternet fiyatları çok artacak o yüzden taahhütlü alarak 2 yıl Türk Telekom bağlandık teşekkürler destekleriniz için

Hayırlı olsun rica ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.