Bunun sebebi ne olabilir , IP girerek halledebilirmyiz ??? facebook.com myspace.com gibi sitelere hiç girmiyor ...
quote:Orijinalden alıntı: FlameThrowerSebebi ne olacak tabiki TTNETBöyle saçma bişey olabilirmi parayı almayı biliyor ...... herkesde geçerli olan bi olaymıdır bu ???
quote:Orijinalden alıntı: FlameThrowerBen alıştım artık...şu Türkiye'deki internet sorunundan gına geldi artık herkeste durum aynı ttnet e
quote:Orijinalden alıntı: R.Samboraşu Türkiye'deki internet sorunundan gına geldi artık herkeste durum aynı ttnet e Alıntıları Göster Bakım çalışması vardır heralde
quote:Orijinalden alıntı: MavéRicK_09Bakım çalışması vardır heraldeAlıntıları Göster aynen istanbul/avcılar'da da internet sürünmekteee
quote:Orijinalden alıntı: excoderaynen istanbul/avcılar'da da internet sürünmekteee Alıntıları Göster 3g ile beraber hatlar iyice karıştı tüm türkiyede sabit sorun haline geldi her pc açışımda bu sorunu yaşamaya başladım. rezaletsin ttnet......
quote:Orijinalden alıntı: göktürk3g ile beraber hatlar iyice karıştı tüm türkiyede sabit sorun haline geldi her pc açışımda bu sorunu yaşamaya başladım. rezaletsin ttnet......Alıntıları Göster Faturalara indirim yapmaları lazım tam bir skandal !
quote:Orijinalden alıntı: fsert54 Faturalara indirim yapmaları lazım tam bir skandal ! Dua et zam gelmesin
quote:Orijinalden alıntı: FlameThrowerquote:Orijinalden alıntı: fsert54 Faturalara indirim yapmaları lazım tam bir skandal ! Dua et zam gelmesinAlıntıları Göster Bu gidişle kapattırıcam zaten paramızla rezil oluyoruz...
quote:Orijinalden alıntı: FlameThrowerquote:Orijinalden alıntı: fsert54 Faturalara indirim yapmaları lazım tam bir skandal ! Dua et zam gelmesinAlıntıları Göster İstanbul mecidiyeköy yurtdısı siteler tamamen çökmüş durumda..
quote:Orijinalden alıntı: NAXTERRAİstanbul mecidiyeköy yurtdısı siteler tamamen çökmüş durumda..Alıntıları Göster Aynı sorun demek Türk sitelerine giriş yapabiliyorum yurtdışı tamamen pert olmuş olcak iş değil...
quote:Orijinalden alıntı: NAXTERRA İstanbul mecidiyeköy yurtdısı siteler tamamen çökmüş durumda.. ankara k.ören tamamiyle hüsran
quote:Orijinalden alıntı: novalgine_plusquote:Orijinalden alıntı: NAXTERRA İstanbul mecidiyeköy yurtdısı siteler tamamen çökmüş durumda.. ankara k.ören tamamiyle hüsran Alıntıları Göster Yahu az buz zaman da geçmedi halen internet yerlerde ne yapıyor bunlar.
quote:Orijinalden alıntı: FlameThrowerYahu az buz zaman da geçmedi halen internet yerlerde ne yapıyor bunlar.Alıntıları Göster Şu anda sitelere giriş yapabiliyorum ancak download hızı 50 KB geçmiyor...
quote:Orijinalden alıntı: fsert54Şu anda sitelere giriş yapabiliyorum ancak download hızı 50 KB geçmiyor...Alıntıları Göster Bende tık yok aynı...
quote:Orijinalden alıntı: FlameThrowerBende tık yok aynı...Alıntıları Göster Beyoğlu Cihangir'deyim internet koptu gitti hepten Şu an Iphone aracılığıyla bağlandım.
quote:Orijinalden alıntı: 2wickyBeyoğlu Cihangir'deyim internet koptu gitti hepten Şu an Iphone aracılığıyla bağlandım.Alıntıları Göster hızım nasıl < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seffaf1 -- 17 Eylül 2009; 22:42:12 >
quote:Orijinalden alıntı: seffaf1 hızım nasılAlıntıları Göster Hergün olduğu gibi bugünde sorun var Hiç bir zaman tam kapasite kullanamıyorum. En fazla 3-4 saat sürüyor. Zaten 1 sayfanın açılması 10 saat