Şimdi Ara

İnternet bağlanmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar size bir sey söylemem gerek gecen mart ayında bir tt görevlisi ile görüştüm bana telefonsuz internetin haziran ayında başlıyacağını söyledi bende dikkate alarak gecen hafta telefonu kapattım internetide 1 gün sonra kapattım

sonra net abonesi olmaya gittim bana bu olayın yıl sonuna ertelendiği dendi.
    ikincisi bu aydan itibaren telefon kapansa dahi net çalışıyor(benim tel. kapalı oldugu halde internet var nerden diceksiniz türk telekom sayfası çıkıyor abone şifresini yanış girdiniz diye ama IP veriyor) yani telefon iptal oldugunda net gitmiyor istersenzi sorun
    ikincisi olarak bu aydan itibaren iki tane telefon faturası gelecek mayıs ve haziran
    benim sorum net bağlatmak için telefon numarası lazımmış (smile adsl görevlisi) ordaki görevli bağlanmaz dedi
    şimdi ben internet bağlatıcam ama nasıl hiç birinin sözü tutarlı deil bu konuda yardım cı olursanzı çok makbule gecer.
    suan aktivasyon ücretine gerek yok demi çünkü net var (port telekom otele bağlı) ama telefon yok
    nasıl interneti bağlaya biliriz? telefonu açmak istemiyorum
    suan başka bir yerden bağlanıyorum

anlamayanları kısa ve öz
    suan adrese dayalı internet verilmiyor telefon numarası sart ama telefonsuz net varmış (anlamadım gitti adam dedi)

internetimi özledim yardım?

kafam karıştıgından dolayı yanlış terim kullanmış olabilirim yada yanlış bilgilendirilmiş olabilrim
    ne olur yardım bu ay sonuna kadar internet bağlamam gerek

• Çelişkili bir durum.adam hem var hem yok diyo nasıl iş anlamadım.git iyi bir sıkıştır görevlileri.
  • ne zaman çıkmış bizim haberimiz yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.