Şimdi Ara

''İNTERNET BAĞLANTI PROBLEMİ''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PSP de internet problemi yaşıyorum wireless olan yerlerde bağlanamıyorum şöyle bir hata weriyor ''A connection eror has occured. The WLAN switch is not turned on''. Bir kaç alışweriş merkezinde ve evde wireless modem yanında denedim ama bağlanamıyorum. Extra birşey mi gerektiriyor acaba yardımcı olrsanız sewinirm.

• psp ni solundaki wlan düğmesinin açık olduğundan eminmisin? yukarı doğru olduğunda açık
  • quote:

Orjinalden alıntı: exzoom

"The WLAN switch is not turned on''.

Kablosuz bağlantı anahtarını açmamışsın..Bu yazı onun kapalı olduğunu söylüyor..PSP'nin solundaki switch'i yukarı çek..
  • hiçmi ingilizcen yok ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: HazzaR

hiçmi ingilizcen yok ya

Düzgünce bir soru sorduk insanların ingilizce bilmesi gerekmiyor bilgi paylaşımı için insanlar burada zaten sorunun cewabını yanıtlama gibi bir zorunluluğn yok arkadaşım.
  • evet kardeş soldaki wireless tuşunu yukarı kaldırman gerekiyo açman için ondan sonra rahatça bağlanırsın....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar benimde bi sorum var internetle ilgili bazı sayfaları yetersiz hafıza diye açmıyo bunun bi çözümü var mı özellikle donanımhaber anasayfasındaki flashlar falan var ya onları açmıyo bi çözümü varmıdır bunun??
  • flash ı of yap flashhafızayı dolduruyor
  • hım birde versiyonu3.40 oe-a olanlar bilir iternete girince conserve memory seçeneği çıkıyor ve on yaparsan hafızada büyük miktarda artış görülüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.