aynı oda içerisinde 2 bilgisayar ve 1 modem var. her 2 bilgisayarda etrafta bulunan diğer ağlarıda görüyor ve bilgisayarlardan biri kendi ağımı görüp bağlanıyor.ancak diğer bilgisayar dediğim gibi etraftaki ağları görmesine rağmen aynı oda içersindeki kendi ağımı göremiyor.bu bilgisayarı formatlamadan önce bu sorunu arasıra ortaya çıkarmaya başlamıştı.formattan sonra 1 kere kendi ağıma bağlanabildim.ama şimdi yine görmüyor.hiç bir anlam veremiyorum.sorun ne olabilir?
soru biraz uzun oldu kusura bakmayın.
bilgisayarlarin modelleri nelerdir ?
modemin yayın yaptığı kanal frekansını ve şifreleme yöntemini değiştirin
sorunsuz şekilde ağımı görüp bağlanan asus eee pc seashell . sorun çıkartan eski bir datron plc5
modemin yayın yaptığı kanal frekansı nasıl değiştiricem? şifreleme yöntemini değiştirin derken şifreyi mi değiştirin demek istediniz? değilse nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: axn1184
aynı oda içerisinde 2 bilgisayar ve 1 modem var. her 2 bilgisayarda etrafta bulunan diğer ağlarıda görüyor ve bilgisayarlardan biri kendi ağımı görüp bağlanıyor.ancak diğer bilgisayar dediğim gibi etraftaki ağları görmesine rağmen aynı oda içersindeki kendi ağımı göremiyor.bu bilgisayarı formatlamadan önce bu sorunu arasıra ortaya çıkarmaya başlamıştı.formattan sonra 1 kere kendi ağıma bağlanabildim.ama şimdi yine görmüyor.hiç bir anlam veremiyorum.sorun ne olabilir?
Aynı sorun bende de vardı, Asus f3e series laptop kullanıyordum. Son olarak driver güncellemesi yaptım fakat zaten güncelmiş, o adımı geçtikten sonra laptop'un wireless ve bluetooth tuşunu açıp kapadım ışık yanmadı ondan sonra "fn" tuşu ile denedim internete bağlandı. Böyle bir sorunun olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Livingelectro53
quote:
Aynı sorun bende de vardı, Asus f3e series laptop kullanıyordum. Son olarak driver güncellemesi yaptım fakat zaten güncelmiş, o adımı geçtikten sonra laptop'un wireless ve bluetooth tuşunu açıp kapadım ışık yanmadı ondan sonra "fn" tuşu ile denedim internete bağlandı. Böyle bir sorunun olabilir
wireless ın ışığı hep yanıyor.zaten etraftaki diğer ağlarıda görüyor. kendi ağımı arasıra görüp bağlanabiliyor.şuan bağlanabilmiş durumda.tekrar kendi ağımı görmediğinde yinede denicem.teşekkürler
İnternet Servis Sağlayıcınıza danışın
quote:
Orijinalden alıntı: Mr_Slayer
quote:
İnternet Servis Sağlayıcınıza danışın
aradım superonline servisini.karşıma çıkan bayan herhangi bir sorunun görünmediğini söyledi.yardımcı olabileceğim başka bir konu var mı dedi.çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim diyip kapadım
Ayrıca Sorunu biraz daha Açıklayıcı cümlelerle Anlatabilirmisin ?
quote:
bilgisayarlarımdan biri kendi ağımı görüp sorunsuzca bağlanıyor.cep telefonumda ağımı görüp bağlanabiliyor.ancak diğer bilgisayarım kendi ağımı göremiyor ve bu sorun 1 aydır var.modem her 3 cihazada çok yakın.yani kapsama alanı dışında olamaz.zaten kendi ağımı göremeyen bilgisayar , 40-50 metre mesafedeki komşularımın ağlarını görebiliyor...ben yinede temiz iş olsun diye bilgisayara format attım.ancak sorun yine devam ediyor.üstelik format atmadan öncede attıktan sonrada nadiren kendi ağımı görüp bağlanabiliyor. sonradan eternet kablosuyla bağlanmayı denedim.başta ağımı görüp bağlandı ancak sonradan eternet kablosu takılı olmasına rağmen onuda arasıra görüp görmemeye başladı. daha nasıl açıklayabilirim bilmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: 1khan
bilgisayarlarin modelleri nelerdir ?
sorunsuz şekilde ağımı görüp bağlanan asus eee pc seashell . sorun çıkartan eski bir datron plc5
quote:
Orijinalden alıntı: dento35
modemin yayın yaptığı kanal frekansını ve şifreleme yöntemini değiştirin
modemin yayın yaptığı kanal frekansı nasıl değiştiricem? şifreleme yöntemini değiştirin derken şifreyi mi değiştirin demek istediniz? değilse nedir?
quote:
quote:
bilgisayarlarımdan biri kendi ağımı görüp sorunsuzca bağlanıyor.cep telefonumda ağımı görüp bağlanabiliyor.ancak diğer bilgisayarım kendi ağımı göremiyor ve bu sorun 1 aydır var.modem her 3 cihazada çok yakın.yani kapsama alanı dışında olamaz.zaten kendi ağımı göremeyen bilgisayar , 40-50 metre mesafedeki komşularımın ağlarını görebiliyor...ben yinede temiz iş olsun diye bilgisayara format attım.ancak sorun yine devam ediyor.üstelik format atmadan öncede attıktan sonrada nadiren kendi ağımı görüp bağlanabiliyor. sonradan eternet kablosuyla bağlanmayı denedim.başta ağımı görüp bağlandı ancak sonradan eternet kablosu takılı olmasına rağmen onuda arasıra görüp görmemeye başladı. daha nasıl açıklayabilirim bilmiyorum.
Bilgisiyarında Wifi ağı silinmiş Olur el ile girmen gerekiyor Eğer öyle olmazsa Ethernet Kablosuyla bağla Ancak wifi kapatmayı unutma O da olmadı En son Teknik servise gönder bilgisayarı..
quote:
quote:
quote:
Bilgisiyarında Wifi ağı silinmiş Olur el ile girmen gerekiyor Eğer öyle olmazsa Ethernet Kablosuyla bağla Ancak wifi kapatmayı unutma O da olmadı En son Teknik servise gönder bilgisayarı..
wifi ağı silindi diyelim.iyide göremediği ağı elle nasıl giricem? eternet kablosuyla denediğimi zaten son cümlemde yazmıştım. neyse araştırıyorum.hiç olmadı dediğin gibi teknik servse vericem.teşekkürler yinede
superonline ise işlem merkezinden yeni bir ağ açıp onunla dene bir de.
Yayin frekansini modemin arayuzunde bulabilirsin biraz kurcala sifreleme tipi derken sifresini degil sifreleme turunu ornegin wep ise wpa yap wpa ise wpa2 dene
cevaplar için teşekkürler.yeni şeyler öğrenmiş oldum.ancak 1 aydır sorun çıkaran bilgisayar buraya sorunumu dile getirdiğimden beri sorunsuz bir şekilde ağımı görüp bağlanır oldu :) yani öğrendiklerimi deneme fırsatı henüz bulamadım.buraya sorunca bilgisayar insafa geldi herhalde.tekrar sorun çıkarırsa söylediklerinizi denicem ,olmazsa yine gelicem buraya :) cevaplar için herkese teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme