Bildirim
İnternet bağlantısında problem
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kullandığın internet bağlantısı ve bilgisayar hakkında ayrıntılı bilgi versen sorunu çözmek daha kolay olur.
128 kbps internet nerde var anlamadım ama gerçekten düşük bir hız,artık siteler eskisi kadar küçük boyutlu değil,malum internet hızları minimum 1024 kbps oldu. -
Kullandığım internetin hızıda bahsettiginiz minimum 1024 ama kullandıgım süre içerisindeki en düşük performansları alıyorm, o yüzden modem veya ethernet kartının arızalandıgını düşünmeye başladım -
bazen yurdışı sitelerinde problem olabiliyor. yurtiçi sitelerinde de aynı problem mi oluyor bir dener misin? -
bazı yabancı sitelere girmiyordu bendede akşam ve sabah erken saatlerde girebiliyordum sadece sonra dns ayarları bende 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 ydi bu engelli sitelere girmek için bende onu kapattım otomatik dns al dedim ve oldu. -
Tüm sitelerdeki hızım aynı görünüyor , geç açılıyor. -
Hepsi otomatik al seçili zaten şuan.Ben donanımda sorun oldugunu düşünmeye başladım , yok mu şu yüzdendir diyecek?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X