Şimdi Ara

İnternet Bağlantısıyla İlgili Bir Problemim Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Youtubeden video izledikten sonra internet bağlantım kopuyor. Yani 3G yazısının yanında ki blackberry sembolü kayboluyor ve bazen bir süre sonra düzeliyor ama bazen de mobil şebekeyi kapatıp açmam gerekiyor ve çok canımı sıkıyor bu aradaki bekleme. Bu normal mi yoksa sadece bende gerçekleşen bir durum mu?
    Ayrıca bazı uygulamalarda da bu sorun var hatta daha ötesi var, örneğin grooveshark'ı kullanmak için açtığımda o blackberry sembolü hemen kayboluyor ve ekranda internete bağlı olmadığım için şarkıyı dinleyemessin tadında bir hata mesajı beliriyor.
    Bu sıkıntılardan nasıl kurtulurum?

• Bu durum genel mana da vodafone kullanıcılarında oluyor sebebi de çekim ağının turkcell kadar geniş olmaması turkcell hattımla youtube a giriyorum 3G hep aktif ama vodafone ile 3G sürekli Edge ye düşüyor. Dediğim gibi sebebi gsm şirketleri ile alakalı.

Aynı sorunu turkcell de yaşıyor iseniz bulunduğunuz konum da 3G bağlantısı size uzak demektir. Bunu youtube gireceğiniz zaman gsm seçeneğini 2G,3G değil de sadece 3G yaparsanız ağ iyi çekmediği zaman kendi kendine edge ye geçmez.

Ekleme: Net ile işiniz bittiğin de ayarları tekrar düzeltmez iseniz ara sıra telefonunuz kapalı görüne bilir dikkat

İyi günler :)
  • Sanirim yanlis anladiniz, sikinti normal internete takilirken olsa dediginiz dogru ancak surekli olarak ayni uygulamalarda ayni sekilde oluyor. Ve ayni yerde baska telefonlarin hic birinde problem yok. Yani durup dururken degil belirli uygulama ve islemlerde basima geliyor.

Turkcell kullaniyorum bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BordooMaavi -- 11 Nisan 2012; 21:02:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.