Şimdi Ara

İnternet bağlı ama ne msn ne de nete girebiliyorum lütfen yardım=(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dün gece laptopum sürekli kendi kendine reset attı fan ısınmasından sanırım,windows geliyor 1dk sonra hemen reset atıyordu ama nete girebiliyordum hatta windows için güncellemeler yüklensinmi dediğinde evet demiştim yüklüyordu ki birden tekrar reset attı.neyse sonra sabah tekrar denedim bu kez reset atmıyor fakat net bağlı oldugu halde giremiyorum bu arkadasımın laptopu o girebiliyor.biz üst kattaki arkadaslarla ortak kullanıyoruz biçok kez modemi resetledik ama benim laptopum girmiyorum ne yapabilirim

• up
  • Bende de benzer bir problem vardı ama laptop reset atmıyordu. İşletim sistemimi vistadan xpye çevirince herhangi bir problem yaşamamıştım ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: y.ilker
    Bende de benzer bir problem vardı ama laptop reset atmıyordu. İşletim sistemimi vistadan xpye çevirince herhangi bir problem yaşamamıştım ..

$u verdigin cevabin arkada$in sordugu $eyle alakasi var mi?

Arkada$in sorusuna gelince varsa onceki günlerden birtaneki geri dönü$ yapim sistem geri yükleme ile.
    Olmuyorsa notebook'unuzu normal network kablosuyla baglayin bakalim cali$acak mi?

Eger cali$ir ise wireless'inizin $ifresine veya IP ayarlariniza bir$ey olmu$ olabilir.
    Bunlari bir kontrol edin.

Saygilar..

• quote:

Orjinalden alıntı: axiadam
    $u verdigin cevabin arkada$in sordugu $eyle alakasi var mi?

Şöyle bir alakası olabilir. Eğer işletim sistemi olarak Vista kullanıyorsa, Vista'da bazen güncellemelerle alakalı problemler yaşanıyor olabilir. Bende de güncellemeden sonra olmuştu. XP'ye geçiş yaptıktan sonra problem yaşamadım .. Umarım açıklayıcı olmuştur ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.ilker -- 3 Mayıs 2009; 13:06:37 >
  • iki işletim sistemindede sorun yok. olmazda.
    Tcp/ip ayarlarini bi kontrol edin siz. belki manuel ip girilmiş olabilir. (open dns için)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.