Şimdi Ara

İnternet bitti, ek internet alamıyorum. Nasıl saçmalık bu?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Prime katkat 15 tarifesindeyim. İnternet bitti ben de paket alayım dedim 10 cigolayt. Ama 4,5g paketlerini vermiyor bana ki telefonum 4,5g uyumlu olduğu halde. 3g paketleri de kol gibi. O parayı verdikten sonra gider tcelle düdüklenirim en azından hız var.

Nasıl yapacağım fikri olan var mı? Dedim Vodafone a geçeyim, onda da hiç bir iyi yorum yok etrafta. Zaten Telsim zamanından beri uyuzum adamlara.

• Yapay Zekanın Yanıtı

İnternet Bittiğinde Ek Paket Alamama Sorunu

İnternet bağlantınızın bitmesi ve ek paket alamama sorunu yaygın bir sorundur ve çeşitli telekomünikasyon sağlayıcılarında görülebilir. Bu sorun, Türk Telekom, Vodafone, Turkcell ve Bimcell gibi operatörleri etkileyebilir.

Sorunun Nedenleri

İnternet bittikten sonra ek paket alamama sorununa çeşitli faktörler neden olabilir:

• Sistemsel Aksamalar: Operatörlerin sistemlerinde yaşanan geçici kesintiler, ek paket satın alım işlemlerini engelleyebilir.
    • Hesap Bakiyesi: Hesabınızda yeterli bakiye bulunmaması ek paket satın almanızı engelleyebilir.
    • Borçlu Olma: Operatörünüze olan mevcut borçlar, ek paket satın alımını engellemeye neden olabilir.
    • Teknik Sorunlar: Ağdaki veya cihazınızdaki teknik sorunlar, ek paket satın alımını engelleyebilir.

İnternet bittikten sonra ek paket alamama sorununu çözmek için izleyebileceğin adımlar şunlardır:

• Operatörünü Arayın: Operatörünün müşteri hizmetleri numarasını arayarak sorunun nedenini öğrenebilir ve yardım alabilirsin.
    • İnternet Bankacılığı veya Mobil Uygulama Kullanın: Bazı operatörler, ek paketleri internet bankacılığı veya mobil uygulamaları aracılığıyla satın alma seçeneği sunar.
    • Yetkili Bayileri Ziyaret Edin: Operatörünün yetkili bayilerini ziyaret ederek ek paket satın alabilir ve hesabını kontrol edebilirsin.
    • Sorunu Çevrimiçi Olarak Bildirin: Birçok operatör, ek paket satın alım sorunlarını çevrimiçi olarak bildirme seçeneği sunar.

Önemli Notlar

• İnternet bittikten sonra ek paket alamama sorunu genellikle geçicidir ve kısa süre içinde çözülecektir.
    • Sorun devam ederse, operatörünü arayarak veya yetkili bayileri ziyaret ederek daha fazla destek almalısın.
    • Hesabında borcun varsa ek paket satın alamayacağını unutma.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hattını 4g li başka telefona tak

Online işlemlerde telefonun hangi model görünüyor baksana
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Hattını 4g li başka telefona tak

Online işlemlerde telefonun hangi model görünüyor baksana
    Modeli görünmüyor. Telefon Xiaomi mi a2 lite. Sim 4,5g.
  • k2fg9 kullanıcısına yanıt
    Sim kartı başka 4g li telefona takıp deneyebilirsin.
    Hangi paketi istiyorsun ama vermiyor. İsteyip de alamadığın paketin ismini ve linkini yazabilirsin.
  • Denemedim ama durum bu. Al dersem almayacak mı? Bunu mu demek istedin acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Komutan

Hangi paketi istiyorsun ama vermiyor. İsteyip de alamadığın paketin ismini ve linkini yazabilirsin.
    En fazla 10gb var. Onu almak istiyorum ama alamıyorum. Bu arada taahhüt yok acaba ondan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Denemedim ama durum bu. Al dersem almayacak mı? Bunu mu demek istedin acaba?

Al diyorum almıyor bende.

Böyle dene istersen?

• Haftalık mı aylık mı istiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Böyle dene istersen?

Böyle de olmiyi. 4,5 g kapalı görünüyi. Bu 4,5g saçmalığını başımıza musallat edenin...

4g işte ne buçuğu.

• quote:

Haftalık mı aylık mı istiyorsun?
    Daha 12 gün var. Aylık daha iyi olur.

Bu arada;
  • İnternet bitti, ek internet alamıyorum. Nasıl saçmalık bu?!
  • başlığı görüp operatörü tahmin etmek
  • Vodafone iyidir ek paket anlamında 10 liraya ek internet alınabiliyor
  • Cihaz ve Sim 4.5G uyumluysa vermesi lazım. Cihaz IMEİ malum yöntemle sağlanan eski model 3G telefonlara ait IMEI değilse sorun olmaması lazım. Cihazınız hakkında 4.5G uyumlu yada değil bilgisini veren panel görüntüsünü verebilirmisiniz.
  • quote:

Cihaz ve Sim 4.5G uyumluysa vermesi lazım. Cihaz IMEİ malum yöntemle sağlanan eski model 3G telefonlara ait IMEI değilse sorun olmaması lazım. Cihazınız hakkında 4.5G uyumlu yada değil bilgisini veren panel görüntüsünü verebilirmisiniz.
    Cihaz ve sim kart yeni. Turkcell tarifeme 50 lira zam yapınca turktelekoma geçtim. Bu ikinci ayım. Turkcellde 4,5g görünüyordu burda yazmıyor. Sadece 4g yazıyor. Offff...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkengin

Vodafone iyidir ek paket anlamında 10 liraya ek internet alınabiliyor
    Nokia 3210 ile ilk sim kartım telsimdi. O zaman çocuk halimle bana bir kazık attılar hâlâ unutamadım. O yüzden yıllardır hiç kullanmadım. Ama bir denemek lazım gibi. Paketlere bakayım.
  • Şef mh ara ek paket istyrm de benimde bitti 6 ay boyunca taahhutsuz alirsm 10 gb 29 tlye verdiler cok bastirdim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOCUSSTYLE

Şef mh ara ek paket istyrm de benimde bitti 6 ay boyunca taahhutsuz alirsm 10 gb 29 tlye verdiler cok bastirdim ben
    O da ayrı dert. Mh ulaşmak. Paket için basıyorum tuşa telefonu yüzüme kapatıyor otomatik.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.