Bildirim
İnternet cafe KUrcam
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Monitör için iki seçenek önerebilirim. 1. LG-L1960TR-BF 2ms (benim kullandığım 290$ civarı) 2.Samsung 932B Plus (230$ civarı) ikisinde de pişman olmazsın. -
Bana göre minimum şu özellikler olmalı;
2.6 GHz işlemci
512 DDR RAM
256 MB Ekran Kartı
Eğer param var diyosan 3.0 ghz işlemci ve 1024 ram al
edit: markaya gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 31 Mayıs 2007; 20:29:41 > -
LCD Olayını Şöyle Yap Her Makinaya LCD Almak Çok Pağlıya Patlar. EN fazla 3,4 Makinaya Lcd al Diğerlerini Normal alırsın. Zaten cafede lcd güzel kullanmazlar hiç gereği yok. Sistem Olayına gelince forumda araştır çok fazla konu var bunula ilgili parana göre topla işde bişiler. Fakat Şunu Söylim BU Saatten sonra İnternet Cafe Açılmaz Tabi senin bulunduğun ortamın durumunu bilmediğim için Birşey diyemiyorum. -
ya şimdi maddi durum iyi ise, şu devirde millet iyi bilgisayara daha çok önem veriyor. piyasadaki pclerin hepsi aynı olduğundan daha farklı birşey yaparsan ozaman iş yapabilirsin. mesela ram fiyatları şuanda çok cazip 1 GB yerine 2 GB dahi yapabilirsinki bu seni baya bir idare eder.
Monitör kısmında pek bilgim yok ama illaki kalite diyosan sana tek bir marka söyleyim SONY
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X