Şimdi Ara

İnternet cafe KUrcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar internet cafe kurmayı düşünüyorumda makinelerin özelliklerinin nasıL olması gerektiğini sizlerin fikrini almak istedim aslında OEM de ne koycağımu biliyorum ama monitörde kararsısız 19'' lik LCD monitör koymak istiyorum markada kararsızızım.

• Monitör için iki seçenek önerebilirim. 1. LG-L1960TR-BF 2ms (benim kullandığım 290$ civarı) 2.Samsung 932B Plus (230$ civarı) ikisinde de pişman olmazsın.
  • Bana göre minimum şu özellikler olmalı;

2.6 GHz işlemci
    512 DDR RAM
    256 MB Ekran Kartı

Eğer param var diyosan 3.0 ghz işlemci ve 1024 ram al

edit: markaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dovahkiin -- 31 Mayıs 2007; 20:29:41 >
  • LCD Olayını Şöyle Yap Her Makinaya LCD Almak Çok Pağlıya Patlar. EN fazla 3,4 Makinaya Lcd al Diğerlerini Normal alırsın. Zaten cafede lcd güzel kullanmazlar hiç gereği yok. Sistem Olayına gelince forumda araştır çok fazla konu var bunula ilgili parana göre topla işde bişiler. Fakat Şunu Söylim BU Saatten sonra İnternet Cafe Açılmaz Tabi senin bulunduğun ortamın durumunu bilmediğim için Birşey diyemiyorum.
  • ya şimdi maddi durum iyi ise, şu devirde millet iyi bilgisayara daha çok önem veriyor. piyasadaki pclerin hepsi aynı olduğundan daha farklı birşey yaparsan ozaman iş yapabilirsin. mesela ram fiyatları şuanda çok cazip 1 GB yerine 2 GB dahi yapabilirsinki bu seni baya bir idare eder.

Monitör kısmında pek bilgim yok ama illaki kalite diyosan sana tek bir marka söyleyim SONY
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.