Şimdi Ara

internet çok yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    başlıkta da belirtiğim gibi internetim çok yavaş oysaki test lerde 884 dowload hızı. Sorunun bilgisiyardan kaynaklandığını düşünüyorum . Bir oyun filan indirirken internet hızım en fazla 120 kB/s . Neden bu hızda indirirken testte daha hızlı çıkıyor. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• Kullandığınız siteler hız kısıtlayabiliyor genellikle bunun için premium seçenekleri mevcut eğer oyunu torrent programları ile indiriyorsanız güncel seed bulmanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: My Little Russian

Kullandığınız siteler hız kısıtlayabiliyor genellikle bunun için premium seçenekleri mevcut eğer oyunu torrent programları ile indiriyorsanız güncel seed bulmanız lazım.

hocam her sitede böyle yavaş .
  • quote:

Orijinalden alıntı: yardımedinbana

quote:

Orijinalden alıntı: My Little Russian

Kullandığınız siteler hız kısıtlayabiliyor genellikle bunun için premium seçenekleri mevcut eğer oyunu torrent programları ile indiriyorsanız güncel seed bulmanız lazım.

hocam her sitede böyle yavaş .

İnternetinizde başka kişiler olabilir bakma şansınız varsa modemde kimlerin bağlı olduğuna bakın ve hız önceliklerinden bağlantı türünüzü 1. seçeneğe alın. Eğer çözüm olmassa servis sağlayıcınız ile iletişime geçin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.