merhaba arkadaşlar başlıkta da belirtiğim gibi internetim çok yavaş oysaki test lerde 884 dowload hızı. Sorunun bilgisiyardan kaynaklandığını düşünüyorum . Bir oyun filan indirirken internet hızım en fazla 120 kB/s . Neden bu hızda indirirken testte daha hızlı çıkıyor. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Kullandığınız siteler hız kısıtlayabiliyor genellikle bunun için premium seçenekleri mevcut eğer oyunu torrent programları ile indiriyorsanız güncel seed bulmanız lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: My Little Russian
Kullandığınız siteler hız kısıtlayabiliyor genellikle bunun için premium seçenekleri mevcut eğer oyunu torrent programları ile indiriyorsanız güncel seed bulmanız lazım.
hocam her sitede böyle yavaş .
quote:
Orijinalden alıntı: yardımedinbana
quote:
Orijinalden alıntı: My Little Russian
hocam her sitede böyle yavaş .
İnternetinizde başka kişiler olabilir bakma şansınız varsa modemde kimlerin bağlı olduğuna bakın ve hız önceliklerinden bağlantı türünüzü 1. seçeneğe alın. Eğer çözüm olmassa servis sağlayıcınız ile iletişime geçin.