Şimdi Ara

İnternet Çok yavaş Ev telefonu çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar herkese , bahsedeceğim olay yaklaşık dün akşam başladı internet aniden aşırı yavaşladı ve facebook google ı bile 3-4 dk bekledim açmak için , daha sonra ttneti aramak için ev telefonundan çevirdim fakat ne dıt sesi geldi ne de başka bir şey. çeviriyor gösteriyor fakat ses çıkmıyordu bir oyuna girip denemek istedim ve cs:go ya girdim fakat 900 pingle karşılaştım.bugün ttneti araddığımda herhangi bir sorun göremediklerini söylediler. lütfen bir yardım edebilirmisiniz arkadaşlar ?

• Dostum o sorunun aynisi bende de oluyor.

Net gidiyor tamamiyle ev telefonuna bakiyorum ses gelmiyor. Aradan 30 dk gecince duzeliyor.

İki defa alt komsuya gelen telekom ekipleri benim telefonumu kesip gitmislerdi o gunden sonra olmaya basladi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam valla çok sinir bozucu bir durum nereyi arasak biz bilmiyoruz diyorlar birde interneti baya sık kullanan biriyim yani oyun falan oynuyorum 3 gündür hiçbir şey yapamadım .
  • merhaba sorun modemden ve kutudan modeme gelen kablodan olabilir öncelikle modemi resetleyip yeniden kur sorun yine devam ederse gelen kabloyu kontrol et.

kolay gelsin
  • sağolun hocam.
  • kablolarda sıkıntı olabilir bizdede telefondan ses gelmiyordu kabloları değiştirdiler düzeldi
  • Bende yaşadım o sorunu bı ara bısey yapmadım duzeldi sonradan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi Telefonda Daha Yavaş?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.