merhabalar herkese , bahsedeceğim olay yaklaşık dün akşam başladı internet aniden aşırı yavaşladı ve facebookgoogle ı bile 3-4 dk bekledim açmak için , daha sonra ttneti aramak için ev telefonundan çevirdim fakat ne dıt sesi geldi ne de başka bir şey. çeviriyor gösteriyor fakat ses çıkmıyordu bir oyuna girip denemek istedim ve cs:go ya girdim fakat 900 pingle karşılaştım.bugün ttneti araddığımda herhangi bir sorun göremediklerini söylediler. lütfen bir yardım edebilirmisiniz arkadaşlar ?
Dostum o sorunun aynisi bende de oluyor.
Net gidiyor tamamiyle ev telefonuna bakiyorum ses gelmiyor. Aradan 30 dk gecince duzeliyor.
İki defa alt komsuya gelen telekom ekipleri benim telefonumu kesip gitmislerdi o gunden sonra olmaya basladi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Hocam valla çok sinir bozucu bir durum nereyi arasak biz bilmiyoruz diyorlar birde interneti baya sık kullanan biriyim yani oyun falan oynuyorum 3 gündür hiçbir şey yapamadım .
merhaba sorun modemden ve kutudan modeme gelen kablodan olabilir öncelikle modemi resetleyip yeniden kur sorun yine devam ederse gelen kabloyu kontrol et.
kolay gelsin
sağolun hocam.
kablolarda sıkıntı olabilir bizdede telefondan ses gelmiyordu kabloları değiştirdiler düzeldi
Bende yaşadım o sorunu bı ara bısey yapmadım duzeldi sonradan.