Beyler internet acayip yawaşladı bi sayfayı kırk saatte açıyor bazen kitleniyo sizin internette yawaşmı sorun bendemi yoksa genelmi TELEKOMA
ya bnm kablo net adsl de değil. çok nadir böyle yavaşlama oluyodu kablo nette bi siteyi 40 saatde açıyo ya
Evet cok yavas Telekomu Gavurlara satarlarsa böyle olur FirefOx La baglanın daha hızlı oluyo valla oyle denedım
quote:Orjinalden alıntı: polatüründül Evet cok yavas Telekomu Gavurlara satarlarsa böyle olur FirefOx La baglanın daha hızlı oluyo valla oyle denedım kardeş ne alakası var
2 gündür düşüp duruyorum güya 1024 bağlantı var dün 472 oldu bi ara sonra 320 şimdi de 256 KBPS ne bu ya ben 1024 parasını boşuna mı ödüyorum
quote:Orjinalden alıntı: diablo1907 quote:Orjinalden alıntı: polatüründül Evet cok yavas Telekomu Gavurlara satarlarsa böyle olur FirefOx La baglanın daha hızlı oluyo valla oyle denedım kardeş ne alakası var bi alakası vardır elbet AMA VALLA FIREFOX 6 KAT DAHA HIZLI SUAN INTERNET EXPLORERDEN
quote:Orjinalden alıntı: polatüründül quote:Orjinalden alıntı: diablo1907 quote:Orjinalden alıntı: polatüründül Evet cok yavas Telekomu Gavurlara satarlarsa böyle olur FirefOx La baglanın daha hızlı oluyo valla oyle denedım kardeş ne alakası var bi alakası vardır elbet AMA VALLA FIREFOX 6 KAT DAHA HIZLI SUAN INTERNET EXPLORERDEN evet o doğru