Beyler internet acayip yawaşladı bi sayfayı kırk saatte açıyor bazen kitleniyo sizin internette yawaşmı sorun bendemi yoksa genelmi TELEKOMA
quote:Orijinalden alıntı: In FlamesBendede yavas Alıntıları Göster yetersiz altyapiyla bu fiyatlara sattigi surece daha cok yavaslicak internetimiz
quote:Orijinalden alıntı: Royyetersiz altyapiyla bu fiyatlara sattigi surece daha cok yavaslicak internetimiz Alıntıları Göster bendede
quote:Orijinalden alıntı: SabroNbenim sadice MSN le sorunum var Alıntıları Göster ya bnm kablo net adsl de değil. çok nadir böyle yavaşlama oluyodu kablo nette bi siteyi 40 saatde açıyo ya
quote:Orijinalden alıntı: SabroNbenim sadice MSN le sorunum var Alıntıları Göster az önce internet kesildi şimdi geri geldi
quote:Orijinalden alıntı: birahalasogukya bnm kablo net adsl de değil. çok nadir böyle yavaşlama oluyodu kablo nette bi siteyi 40 saatde açıyo yaAlıntıları Göster kanser oldum ya youtube yi hiç açmıyo
quote:Orijinalden alıntı: birahalasogukkanser oldum ya youtube yi hiç açmıyoAlıntıları Göster bende hep yavaş
quote:Orijinalden alıntı: birahalasogukakşamda yavaştı ztnAlıntıları Göster Evet cok yavas Telekomu Gavurlara satarlarsa böyle olur FirefOx La baglanın daha hızlı oluyo valla oyle denedım
quote:Orijinalden alıntı: PeacifullordEvet cok yavas Telekomu Gavurlara satarlarsa böyle olur FirefOx La baglanın daha hızlı oluyo valla oyle denedımAlıntıları Göster msn bağlanmıyo ya.
quote:Orijinalden alıntı: PeacifullordEvet cok yavas Telekomu Gavurlara satarlarsa böyle olur FirefOx La baglanın daha hızlı oluyo valla oyle denedımAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: polatüründül Evet cok yavas Telekomu Gavurlara satarlarsa böyle olur FirefOx La baglanın daha hızlı oluyo valla oyle denedım kardeş ne alakası var
quote:Orijinalden alıntı: Arthurmsn bağlanmıyo ya. Alıntıları Göster 2 gündür düşüp duruyorum güya 1024 bağlantı var dün 472 oldu bi ara sonra 320 şimdi de 256 KBPS ne bu ya ben 1024 parasını boşuna mı ödüyorum
quote:Orijinalden alıntı: THR2 gündür düşüp duruyorum güya 1024 bağlantı var dün 472 oldu bi ara sonra 320 şimdi de 256 KBPS ne bu ya ben 1024 parasını boşuna mı ödüyorumAlıntıları Göster hız testinde 1016kbps gördüm ama normalde çok yavaş
quote:Orijinalden alıntı: diablo1907quote:Orjinalden alıntı: polatüründül Evet cok yavas Telekomu Gavurlara satarlarsa böyle olur FirefOx La baglanın daha hızlı oluyo valla oyle denedım kardeş ne alakası varAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: diablo1907 quote:Orjinalden alıntı: polatüründül Evet cok yavas Telekomu Gavurlara satarlarsa böyle olur FirefOx La baglanın daha hızlı oluyo valla oyle denedım kardeş ne alakası var bi alakası vardır elbet AMA VALLA FIREFOX 6 KAT DAHA HIZLI SUAN INTERNET EXPLORERDEN
quote:Orijinalden alıntı: Peacifullordquote:Orjinalden alıntı: diablo1907 quote:Orjinalden alıntı: polatüründül Evet cok yavas Telekomu Gavurlara satarlarsa böyle olur FirefOx La baglanın daha hızlı oluyo valla oyle denedım kardeş ne alakası var bi alakası vardır elbet AMA VALLA FIREFOX 6 KAT DAHA HIZLI SUAN INTERNET EXPLORERDENAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: polatüründül quote:Orjinalden alıntı: diablo1907 quote:Orjinalden alıntı: polatüründül Evet cok yavas Telekomu Gavurlara satarlarsa böyle olur FirefOx La baglanın daha hızlı oluyo valla oyle denedım kardeş ne alakası var bi alakası vardır elbet AMA VALLA FIREFOX 6 KAT DAHA HIZLI SUAN INTERNET EXPLORERDEN evet o doğru