Arkadaşlar TTnet kullanıyorum.2 haftadır 1 dk da bir düşüp tekrar bağlanıyor artık kafayı yemek üzereyim 1 tane bilgisayar parçaladım bunun yüzüne çözümünü bilen varsa Allah rızası için yardım etsin elim ayagım titriyor artık dayanamıyorum.7 defa arıza kaydı bıraktım.10 defa aradım ilgilendik diyorlar 1 kişi bile göndermeden yapıyorlar bunu artık nasıl yapıyorlarsa bıktım artık.Birisi bana yol göstersin bomba mı atalım baska birsey mi yapalım çaresizlik içindeyim 1 sene taahüt var.Asagıda fotodaki gibi bir hata veriyor.
uzun süredir kullanıp sıkıntı olmadıysa ve şu an bağlantı kopuyorsa sürekli evin içindeki adsl kablosundan olabilir modemi resetle ttnet şifreni değiştir
modem arayüzüne girip, hiz, snr, hat zayiflamasi değerlerinizin ekran görüntüsünü yükleyebilirmisiniz ?
arkadaşlar süperonline a gectim snde 4 mb data indirmenin zevkine varyrm .Sizede şiddetle tavsiye ederim.Hatta sözleşme cezasınıda süperonline ödeyecek birde 8 mb 30 gb akk yerine 50 mb 100 gb akk var artık asagı yukarı aynı fiyat üstüne bide utanmadan tablet verdiler samsungun su son cıkanından :) yani aklı olan varsa süperonline a gecsin artık gülme sırası bende tt net haha hahaaaahahaa haa geberin hepiniz aç kalın. Not : Artık sinirden ellerim titremiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Clockwerk.Goblin
arkadaşlar süperonline a gectim snde 4 mb data indirmenin zevkine varyrm .Sizede şiddetle tavsiye ederim.Hatta sözleşme cezasınıda süperonline ödeyecek birde 8 mb 30 gb akk yerine 50 mb 100 gb akk var artık asagı yukarı aynı fiyat üstüne bide utanmadan tablet verdiler samsungun su son cıkanından :) yani aklı olan varsa süperonline a gecsin artık gülme sırası bende tt net haha hahaaaahahaa haa geberin hepiniz aç kalın. Not : Artık sinirden ellerim titremiyor.
Hocam bir not düşeyim. Tazminatı Superonline ödeyecek demişsiniz, sanırım bunun 3 ay gibi bir süresi var ayrıca belirtmiyorlar size onu bir arayıp sorun. Çünkü bunu bilen TTNet ve türevleri kasıtlı olarak size faturayı o süre içerisinde göndermiyorlar siz ödemek zorunda kalıyorsunuz. Ben D-Smart'tan Digitürk'e geçerken aynı sorunu yaşamıştım 5 ayda bir faturayı yollamadılar bana.
tüketici haklarına giderim faturamı kesmiyorlar derim paşa paşa keserler tskkrlr düşünceniz için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme