Şimdi Ara

internet desteği alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gsb sayfasına girdiğimde bilgi doldurma ekranındaki çubuklara tıklayıp bilgi girişi yapamıyorum çünkü kırmızı yuvarlak içinde çapraz çizgi gösteriyor bu ne demek kampanya şartları sağlamadığım anlamına mı geliyor ?

• ulan bedava internet vergisiz telefon tablet verecem diyosunuz milleti kandırıyosunuz.

• internet desteği alamıyorum

8 aralıktan beri operatör sorgusu muhabbeti dönüyor böyle bir rezillik olamaz. O kadar zamanda sıfırdan operatör kurarlardı. Nasıl bir sorguysa ne ilerleme var ne iptal var. Bimcell diye mi bu tantana anlamadım.

• Ben de aynı şekilde telefon için başvuru yaptım ve ''diğer şartlar kontrol ediliyor'' ekranında takılı kaldı, nereye başvuracağız orası da meçhul

• ZillaKami kullanıcısına yanıt

Olum sen zengin adamsın sana bir şey olmaz. Telefonda kontör yok dün iş görüşmesinden aradılar geri dönemiyom adamlara :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

Reis ne zengini yav külüstür telefon artık iş görmediği için mecbur vergi iadeli telefonlardan aldım onun da iadesini bekliyorum :D

ne vardı sende telefon olarak ben halen 2017den kalma lenovo p2 kullanıyorumda birde lg g5im var 2.elde ekran kırık alıp toplamıştım kendim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

xiaomi redmi note 4 vardı 2018de almıştım ben de, gerçi yine bayağı iyi çalışıyordu da bataryası bitik durumdaydı dışarı çıktığımda en az 2 kere şarja koyuyodum + açma kapama tuşu da bozulduğu için kapanınca daha açılmıyodu, ben de mecbur uygun fiyatlı bişey aldım

Denk telefonlar sayılır tabi benimkinin batarya kamera ekran falan belki bi tık daha iyi hızlı şarjda vardı aslında android 7 olması dışında bana yetiyor ya kasasıda sağlam alüminyum kasa telefonların gözünü seveyim açma kapama falan full metal kırılma bozulma hiç yapmadı batarya değiştirdim sade. Bataryası çıktığı dönemde iyiydi şimdide yine güzel gidiyor. Wp açsın yeter bana diğer işlerimi pcden yapıyorum bende a34 kovalıyordum amazonda 9500 altına inmiştide sırf devlete güvenmediğimden ödeme alamam diye almadım iyikide almamışım çok süründürüyorlar milleti sanki dolmabahçe sarayı verecek altı üstü 5500 tl yardım yani. 10 gb internet bile 2 ay olmuş daha operatör sorgusunda. Seçim yaklaşsın hele bakalım başlarlar ateşlemelere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sorma benimkinin de malzemesi plastikti muhtemelen o yüzden kısa sürede pert oldu, bataryasını değiştirmeyi düşündüm de neredeyse telefonu aldığım fiyata geliyodu değmez dedim, redmi note 12 aldım güzel telefon ama gerçekten eski telefonlara kıyasla yeniler gittikçe daha kalitesizleşiyor, örneğin bu note 4 ilk zamanlar rahat 2-3 gün gidiyordu şarjı, bu telefonu yeni almama rağmen 1 günü anca çıkarıyor, bari iadesini alayım diyordum beni de bekletiyorlar bakalım cevap alabilecek miyiz başvurulara

Bizim ünide okuyan elemanlarda İphoneun en son modelinden aşağı telefon olmayınca sana bayağı şaşırdım şimdi. Özbekistandan gelen adam bile s21 kullanıyordu düşün. :) Benim telefonun metal olması iyi ağır mağır ama kasa dağılmıyor yıllardır sade boyası attı biraz.

Ben tam bursluyum aynı şekilde gördüğüm kadarıyla benim gibi burslu olanlar bu civardaki telefonları kullanıyor, ama evet dediğin gibi kalan herkeste son model telefonlar, s21 nedir bizim bölümdeki yabancılarda 15 pro aşağısı görmedim ben :D

En garibanı o işte özbek çocuk ensar vakfı yurdunda kalıyor babası koreye mal ithal ediyormuş adamda s21 var. Araplar falan full 15 pro zaten suriyelide bile 11 pro var. Bu arada senle konuştuk telefona nazar değdi awk boyna reset atmaya başladı bir maşallah de. :) seçime kadar dayanması lazım. Tek sıkıntısı güç tuşunun kasaya bağlayan ufak kenar metal parçası kırıldı telefonun içinde serbest geziyor sallayınca falan ses geliyor tuş falan sağlam ama arada kısa devreden boyna reset attırıyor. Bir telefoncuda hallettirmem lazım ama güvenilir yer bulmakda zor kasap gibi adamlar telefoncu olmuş. Batarya değiştirdiğim yere gideceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenbergin asistanı -- 22 Ocak 2024; 15:54:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.