Şimdi Ara

internet devamlı kesiliyor. çare bulamadım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. benim sorunum internetimin çok sık artık kesilmesi mi desem düşmesi mi desem, erişimi kesiliyor ve sarı işaret çıkıyor sonra kendiliğinden tekrar geliyor.

İnternetim TTNET. 8 mb. sınırsız kotalı olandan.
    Modem Airties
    Acer marka laptop kullanıyorum.
    diğer bilgisayarımda da aynı anda kesiliyor yani bilgisayarlarda bir sorun yok.

müşteri hizmetleri bir çok kez aradım önce bölge de alt yapı çalışması var dediler, sonra sorun çözüldü dediler, şimdide bizden yana hiç bir sorun yok dediler.

modemin tarayıcıdan aldığım gerekli verileri aşağıdadır arkadaşlar. yardımınızı bekliyorum.

internet devamlı kesiliyor. çare bulamadım. internet devamlı kesiliyor. çare bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahpediz -- 7 Nisan 2014; 18:42:58 >

• sahpediz S kullanıcısına yanıt
    Sorunumuz aynı kullandığımız modem sadece farklı iki defa servis çağırdım birinde sıkıntı yok iç hattınız problemli dediler iç hattımı değiştirdim yine aynı sorunlar oldu ikinciye geldiler elektrik voltajiniz da yada kullandığım akım korumalı priziniz yapıyor dediler 3 modem değiştim en son ttnetin verdiğini taktım onda sorun olmadı birde akım korumalı prizden çıkardım farklı bir prize taktım şuan sorun yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.