Şimdi Ara

internet download ettiğim için ihtarname geldi (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.032
Cevap
20
Favori
130.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İndirirseniz daha özel sitelerden indirin. Örnek Mamunda yada TL. Bunlar kendi IP'lerini almanyaya banlamış siteler, böylece takip etmeleri daha zor.

hep emule kullandığımdan diğer yöntemlerden uzak kalmışım mamunda yada TL. tam olarak anlayamadım arkadaşım bi ayrıntılandırırsan yada pm atarsan sevinirim
  • Shutter Island, Soul Kitchen, Red Cliff, NORDWAND, Milk,Iron Man 2,I Love You Phillip Morris,Fragment,Slumdog Millionaire,Twilight, A Dangerous Man
    bunlar gözüme çarpanlar

yani abd güvenli filan değil

ben yandım bunları bence indirmeyin isteyene ben veririm
  • Konuyu biraz netleştirsek heralde hepimiz için daha aydınlatıcı olucak. Yakalanan arkadaşlar private torrent tracker larını kullanmıyorlar diye tahmin ediyorum(tl,mamunda veya türk trackerlar), public trackerlardan tespit etmeleri çok normal.
  • Birde eğer magnet linkler kullanılırsa trackerla bir bağlantı olmuyor bunu tespit edebilirlermi acaba???
  • mesela o listede rhapsoy of fire grubu yok demekki zamanla farklı film ve grupalrında telif hakalrını almıs olabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: helpmeplease

Birde eğer magnet linkler kullanılırsa trackerla bir bağlantı olmuyor bunu tespit edebilirlermi acaba???

şu an private trackerlardan sıkıntı cekeni görmedim ama olmayacak demek değil
  • Benimde başımda böyle bir olay var banada yardım edin sadece ben albüm indirmedim serial girdim konu başlığım
    Download Ettiğim Programa Serial Girdim Ip Adresimi Buldular!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigidoumit
    merhaba arkadaşlar almanya kökenli bir şirketin avukatı tarafından rhapsody of fire bir albumünü indirgidim gerekçesi bir bir ihtarneme geldi

ihtarnamede 380 tl masrafı talep ediliyor aksi takdir tazminat dava açılacak şuç duyurusunda bulanacagı filan filan diyor...

gerekli tespitler yapmışlar ıp adresi ,tarih filan var.....

ne yapmalıyım....

parayı ödesem mi ya

o tarihde o ıp baglamıp bağlanmadığı nereden kontrol edebilirim......

hiçbirşey olmaz son zamanlarda bu tür şeyleri çok duymaya başladık korkmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkhan123

Benimde başımda böyle bir olay var banada yardım edin sadece ben albüm indirmedim serial girdim konu başlığım
    Download Ettiğim Programa Serial Girdim Ip Adresimi Buldular!!!!

nasıl yani indirdikten sonra serial girerken mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: helpmeplease
    Konuyu biraz netleştirsek heralde hepimiz için daha aydınlatıcı olucak. Yakalanan arkadaşlar private torrent tracker larını kullanmıyorlar diye tahmin ediyorum(tl,mamunda veya türk trackerlar), public trackerlardan tespit etmeleri çok normal.

Bunlara üyelik almak çok zor değil, sonuçta bunlardada bilgileriniz şifrelenmiyor.

Zaten geçen bir resimde gördüm doğru bilinen yanlış diyorlardı. Bizim gibi ortalama kullanıcılar bu sitelere üyelik alırken bu işten binlerce € kazanan adamlar sizce bir üyelik almazmı? Yapmayın allah aşkına, kandırmayalım birbirimizi.

Ben zorunda kalmadıkça Torrent kullanmamanızı tavsiye ediyorum, Private Tracker yada Public farketmez.

@Darkhan123 Dostum biraz açıklarmısın? Hangi program vsvs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechaniker -- 4 Ocak 2011; 1:09:15 >
  • ozgurlukhayaleti adlı kullanıcı evet indirdikten sonra serial bulmuştum dosyaya ek girdikten sonra banada ıp adresımın tespıt edıldığıne daır bır rapor gösterıldı ınternet sayfasında banada bı akıl verın.
  • quote:

ozgurlukhayaleti adlı kullanıcı evet indirdikten sonra serial bulmuştum dosyaya ek girdikten sonra banada ıp adresımın tespıt edıldığıne daır bır rapor gösterıldı ınternet sayfasında banada bı akıl verın.

Hangi program bu... Herhangi bir yasal işlem yapılmadığı için şimdilik korkmanı gerektiren bir durum yok.
  • quote:

ozgurlukhayaleti adlı kullanıcı evet indirdikten sonra serial bulmuştum dosyaya ek girdikten sonra banada ıp adresımın tespıt edıldığıne daır bır rapor gösterıldı ınternet sayfasında banada bı akıl verın.

gördüm başka bi yerde konu olarak açmışsın cok ilginç .
    oraya koydugun yazı- zaten harika bir turkceyle yazılmısı(?)-ne idüğü belirsiz..
    sadece ip adresini almıslar yazının sonundada sana derhal orjinalini alman husuunda bir uyarı var.galiba direk bir ceviri programı kullanmıslar pek bişey anlamadım.
    25000 hapis falan olan olayı telif hakları yuzunden verilebilecek cezalara örnek tutupta kodese koymazlar boyle bişey yuzunden hem bana cok ciddi gelmedi.
    bak bizim elimize kapı gibi evrak verdiler fır fır dönüyoruz: )
  • çok garip ya f1 2010,test drive unlimited falan ilginç.Nasıl alabildiler bunları acaba?
  • Orijinalden alıntı: _puZZLe_

Hangi program bu... Herhangi bir yasal işlem yapılmadığı için şimdilik korkmanı gerektiren bir durum yok.

Throttle maximum internet speed diye bi program şuana kadar bi haber felan gelmedi. gerçekten korktum ama hapis yatılırda ben o parayı rüyamda bile göremem ki ödiyeyim diye düşümdüm. Türkçeme güzel diyen arkadşta iyi mi kötü mü dedi pek anlayamadım kelimeleri doğru yazarım ama noktalama pek tutturamıyorum.
  • Çok önemli bir bilgi veriyorum size, private tracker kullananlar ,kulalndıkları programın ayarlarından MUTLAKA VE MUTLAKA ENABLE DHT NETWORKU seçili yapmasınlar !!
  • Orijinalden alıntı: Darkhan123

Orijinalden alıntı: _puZZLe_

Throttle maximum internet speed diye bi program şuana kadar bi haber felan gelmedi. gerçekten korktum ama hapis yatılırda ben o parayı rüyamda bile göremem ki ödiyeyim diye düşümdüm. Türkçeme güzel diyen arkadşta iyi mi kötü mü dedi pek anlayamadım kelimeleri doğru yazarım ama noktalama pek tutturamıyorum.

darkhan yanlış anlamıssınız size gelen yazıın turkcesiyle dalga gectim ne yazdıgı belli olmuyor direk ceviri programıyla yapmıslar gibi
  • sunu bildireyim bu çok ciddi kesinlikleparayı ödemeyin . digiprotect şirketinin tc sınırlaır içinde bunları yapmaya hakkı yok
    elbette bunun sonucu ne olur bilmem ama bizim hukukumuzdada yapılan yanlışlıgı gozler onune serecek maddeler var
    bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurlukhayaleti -- 8 Ocak 2011; 1:41:23 >
  • Arkadaşlar su haberi okudum direk bu konu aklıma geldi bir bakın isterseniz

http://www.ntvmsnbc.com/id/25169352/
  • quote:

Orijinalden alıntı: irmscher

Arkadaşlar su haberi okudum direk bu konu aklıma geldi bir bakın isterseniz

http://www.ntvmsnbc.com/id/25169352/

haberin sonunda yazan doğru ise o sekreteri bulup iyi bir lamak lazım

şaka gibi :S
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.