Şimdi Ara

Internet Download Manager - Kapatamadığım Uyarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu idman ne kadar dominant bir program böyle... seçenekler menüsü yeterince özelleştirme içermiyor. tam anlamıyla bir facia. çıldırttı beni. facebook v.b. sayfalarda yakaladığı her multimedia içeriği için "bu video dosyasını indir" diye birşey çıkıyordu. kapatamadım. ben de gidip chrome uzantısını kaldırdım. bu seferde her dosya indirme işleminden sonra aşağıda görüntüsünü attığım uyarı geliyor. yemin ediyorum daralıp kaldırdım sistemden flashget falan indirdim fi tarihinden kalmış yıllardır hiç bir gelişme olmamış vazgeçtim kullanmaktan. el mahkum yine idm'ye döndük. bu uyarıyı nasıl kapatacağım? ben video falan indirmek istemiyorum bununla. neden zorla kendini ön plana atıyor çözemiyorum!?

*Gelişmiş tarayıcı ilişkilendirmesini kapatınca da hiç bir şeyi indirmiyor maalesef.

*İndirme panelini gösterme diye bir seçenek buldum kapattım. Denemedim ama sanırım sorun çözülecek. Bir de şu sıkıntı var;

Her seferinde bu ipucunu tekrar gösterme kutucuğundaki işareti kaldırıyorum ama her seferinde başka ipucu ile geliyor karşıma. Tam bir ucube bu program

*Ayrıca şu ekran da da dosyaya çift tıkladığımda özellikleri değil dosyanın kendisi açılsın istiyorum. Eskiden buluyordum ben bu ayarları. Gün geçtikçe köreliyorum sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 6 Ağustos 2016; 4:01:58 >

• Resimler görünmüyor ama az çok sorunu tanıdım gibi... Bende de aynısı (ya da benzeri) olmuştu. Revo Uninstaller ile silip yeniden kurdum, şıkır şıkır çalışıyor.

_____ekleme____

Resimler şimdi göründü :) Yine ilk tavsiyemi deneyin, mümkünse güncel sürümü kurun . "6.25 build 25" sürümü var bende. Tarayıcı da güncel olsa fena olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayıcı -- 6 Ağustos 2016; 21:24:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyBeRAli

Resimler görünmüyor ama az çok sorunu tanıdım gibi... Bende de aynısı (ya da benzeri) olmuştu. Revo Uninstaller ile silip yeniden kurdum, şıkır şıkır çalışıyor.

_____ekleme____

Resimler şimdi göründü :) Yine ilk tavsiyemi deneyin, mümkünse güncel sürümü kurun . "6.25 build 25" sürümü var bende. Tarayıcı da güncel olsa fena olmaz.

Dostum w10 redstone 1607'yi kurdum en temizinden. Dolayısıyla herşeyi en son sürümleriyle güncellemiş oldum. Chrome'da, idm'de son sürümlerde. 6.25 build 25'te başlıyor zaten sorun. Çok uzun zamandır kullanıyorum bu programı bu tarz uyarıları yine verirdi ama her indirme de gözüme sokmuyordu diye hatırlıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.