Şimdi Ara

Internet Download Manager otomatik dosya indirmede sorun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sorunum son günlerde ortaya çıktı. Ben kendimi bildim bileli idm ile indirmelerimi yaparım. Video dosya vs. Son 1 haftadır idm açılan sayfalarda "st" adlı bi dosyayı sürekli indirmek ister misiniz? diye soruyor. Girdigim sayfaların %90 ında böyle acaba bu dosyayı indirmesini engellemenin bi yolu yok mu ? Çok can sıkıcı olabiliyor. Bazen filmin ortasında ekrana felan geliyor.

• Bende de aynı sorun var genellikle firefox'da karşılaşıyorum chorme'da karşılaşmıyorum.
  • idm eski surumlerınde böyle bır sorun vardı daha sonra düzeldi. eğer versiyonu guncel değilse guncelleme yapın
  • Firefox kullanıyorum ama chrome hatta safaride bile cıkıyor. Son sürümlerden bi tanesi zaten, eski sürüm degil. 1 haftaya kadar böyle bişey olmuyodu. Neden durduk yere olmaya basladı anlamadım :S .
  • Bende de aynı sorun varda silcem bir daha yüklicem artık neden olduğuna dair hiç fikrim yook.Ama kafama da takmıyorum o kadar
  • 23 Nisanda güncelleme çıkmış.(6.11 Final Build 5)
    Yeni versiyona eklenenler.
    - Improved IDM categories. Added a feature to create categories 
    for specific sites
    - Fixed false interception of web ads
    - Improved HTML5 video detection in IE 9 & 10 on youtube
    - Improved Youtube video downloading from Google Chrome
    - Added support for Firefox 13, SeaMonkey 2.8, SlimBrowser
    and Epic Browser.

İstiyenlere linkini atabilirim.
  • Buradan Advanced system careyi indirip kurun ve çalıtırın ayrıca programın içinde program kaldırıcı var onunla idm yi kaldırın ve buradan İndireceğiniz İdm yi kurarak gönül rahatlığı ile kullanın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 gündür bende problem yaşıyorum bakalım düzelecekmi ?
  • Aynı problem bende de var. Ben bir de idm'yi her kullandıktan sonrasında msconfig'e girip başlangıçtan kaldırıyorum ve görev yöneticisinden sonlandırıyorum. Çünkü ne zaman idm'yi başlatsam sistem başlangıcına otomatik olarak ekleniyor. Bundan nefret ediyorum. Bir de bu sorun çıkınca zırt pırt msconfig yazıp kaldırmak zorunda kalıyorum.
  • Aynı problem(ler)i bende yaşadım. Geçenlerde güncel bir sürümünü buldum yükledim ne zamandır rahatça kullanıyorum.
    İsterseniz Buradan indirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.