Şimdi Ara

İnternet Ek gelir elde etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar internetten ek gelir elde etmek için birkaç haftadır araştırma yapıyorum. baktımki çoğu uygulama gunde az kazanc veriyor ve para cekımı yaparken sıkıntılar cıkıyor. yenı bır uygulama buldum ve son 10 gunde kazancımı cekebılıyorum yanı sıstem calıısyor... sıte https://bcm55888.com/#/register buradan kayıt oluyorsunuz sızden code ısteyecek o haneye di64zn yazın..daha sonra yapacagınız sadece grap tusuna basarak carkı cevırmek...pekı bu sıstemın mantıgı nedır..bılıyorsunuz ebay dıye uluslararası bır alısverıs sıtesı var..sızın tıklamanızla buradakı urunlern gorunurlugu artıyor...sızede uygun bır komısyon verılıyor...bu gunde 2-3 dolar (en az)..yanı gunluk 30-40 tl...ama ben buraya yatırım yapacam depozıto yatıracam dersenız bu fıyat artıyor ama bence bunu sıteyı arastırdıktan sonra deneyın derım...ben denedım ve bınance veya btcturk hesabından kazandıgım parayı cekıyorum...eger ılk asamada depozıto yatırırsanız ılk ıkı 10 gunde paranızı cıkartıyorsunuz hemen cekme talebı verın ıcerıde sadece karınız kalsın onunla devam edın derım....

yatırım tavsıyesı degıldır....sorumluluk sıze ait.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    coinpayu ile gelir elde etme
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.