beyler iyi günler ben yoğun olarak firefox kullanıyorum. Fakat bu gün bi iş için internet explorer i açtığımda ana sayfa olarak benim şu ana kadar hiç gimediğim bir site açıldı. hemen ayarlardan düzelttim. Fakat sizce bu sorun neden olmuş olabilir. Acaba bilgisayarımda virüs mü var? Orjinal olarak kis 2012 kullanmaktayım. Herhangi etkin tehdit bulunmadığını söylüyor. Ama yinede size bir sorayım dedim.
eger ıstedıgınız sayfayı ayarlayabılıyorsanız sorun yoktur ..explorerda bu sık sık oluyor sureklı bırılerı kendını eklıyor anasayfaya..ve bende kullanmama nednelerımden bırısı bu ..explorer sorunlarıyla ugrasmak yoruyor benı .. dedıgım gıbı sorun genelde eklenen sayfayı degıstırememe durumunda oluyor ..bunuda yazılımlarla yada wındowsdan cesıtlı ayrlarla gıderılebılıyor..
cevabınız için teşekkür ederim...
Genelde kurmuş olduğunuz programlardan, uygulamardan kaynaklı olabiliyor bu tip şeyler. Bazen bunu değiştirmenize imkan da vermiyor lakin siz değiştirebilmişsiniz, bilgisayarı her ihtimale karşı bir tarayın derim.
Başlangıç sayfasını değiştirebiliyorsanız sorun yok, asıl sorun başlangıç sayfasının değiştirilememesinden kaynaklanır.
Sisteme kurduğumuz programlarda yükleme esnasında "anasayfan olarak ayarla" tarzı cümlelerde ki tikleri kaldırırsanız sorun yaşamamış olursunuz.
bazı sitelerden ya da programlarının kurulmasından sonra "Son" diyeceğiniz ekranda ya da en başında yazar. Anasayfa şu olarak ayarlarsın mı diye ? Buna çoğunlukda kullanıcılar maalesef dikkat etmezler. Fakat önemli olan değiştirip değiştiremediğiniz. Değişmiyorsa işletim sisteminizi yazın. Size regedit üzerinden nerden değiştiriceğinizi adım adım anlatayım. Bu arada bilgisayarınızda toolbarlar varsa onları da silin bir zahmet. Tekrar yazarsanız size yardımcı olurum düzelmediği taktirde.
Saygılar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme