internete girdiğim zaman adresi yazıyorum bir süre bekledikten sonra (internet explorer arama sayfası açamadı ) hatası veriyor . hiçbir adrese giremiyorum.. yerel ağ bağlantım var ethernet le bağlıyım.. şirket bilgisayarından... kasa merkezden geldi bana internetini kapatmışlar ama nasıl yaptıklarını bir türlü çözemedim. ip bilgileriyle ilgili ping yaptım sorun yok başka proxy bağlantılarını denedim başarılı olamadım.. format atamıyorum maalesef.. acaba bunun için hazırlanmış programlar var mı internete girmeyi engelleyen herşey normal gözüküyor ama bir türlü açmıyoor.. bana yardımcı olursanız çok sevinirim işmdiden teşekkürler ilginiz için....
slm birincisi modem ayarlarından internete çıkışınızı filter yapmış olabilirler ikincisi server sistem varsa sizin çıkış portunu kapatmış olabilirler tabii görmek lazımm....
teşekkürlerr... yalnız şöyle bir sorun daha var modem ayarlarına giremiyorum .. zoom x4 kullanıyorumhttp://10.0.0.2 ayarlara giremiyorum .. aynı hatayı veriyor .. portlar kapanmışsa eğer bunu açabilme imkanı var mı ... başka bir modem denesem sorun çözülür mü...
slm kardeş modemin link ışığı yanıyormu buyuk bır ıhtımal yanmıyordur zoom ların hepsi böle garantisi var ise götür modem de sorun var aynısı bende de var
arkadaslar modem ve yerel ağ bağlantısında hiçbir problem yok bilgisayara internet geliyor. yalnızca internet e girip sörf yapamıyorum msn ve mirc de yok zaten sadece iş için kullandığımız paket program var o da network olduğu için eminim modem ve internet bağlantı sorunu olmadığından... herhangi bir adresi girdiğim zaman bir süre bekliyor hatta bu süre içerisinde alttaki çubukta yazdığım adresin uzantılarını deniyo .. com net org tr vs.. daha sonra internet explorer arama sayfası açamadı şeklinde hata veriyor... ben de çıldırıyorum böylece ...çevremde bilgisayar bilgisi olan arkadaslardan herhangibir çözüm bulamadım maalesef...bilgisayarı tamirciye ve servise götüremiyorum böyle de bi sorunum var ... format bile atamıyorum.. yoksa ben ümitsiz bi vakamıyım :/
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme