Şimdi Ara

internet explorerda dil sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • google'da veya herhangi bir yerde 1 harf1 bu sek1lde ç1k1yor bunun nedeni sizce nedir.nas1l düzeltebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bleda -- 27 Şubat 2007; 13:24:56 >

• Kullanmakta olduğun browser ve sürümü hakkında bilgi verir misin ?
  • ie 7
  • ö ç ş ü gibi harflerde problem var desen anlıcam ama sen yinede denetim masası dil şeçenekleri önce oto sonra türkçe olarak değiştirmeyi dene
  • ş bunda da sorun var _imdi kopyala yap1_t1r yapt1m ama ç ve ü de bir sorun yok sadece _ ve 1 da sorun var...
  • kimse yard1m edemeyecek mi yav..
  • baslat - denetim masasi - bolge ve dil seceneklerinden tum ayarlari kontrol edip hepsinin tr olarak ayarli oldugundan emin ol dostm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Opera google sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Internet Explorer 7.0'da ve Mozilla Firefox 2.0'da böyle sorunlar oluyor, sadece bazı sitelerde karakter sorunu yaşanıyor. Özellikle e-mail sitelerinde.

Ama bu farklı bir durum herhalde, siz dil seçeneklerinden Türkçe olup olmadığını kontrol edin.
  • konuyu açan arkadaşa ve cevaplara teşekkür ederim. aynı sorunu bende yaşıyorum. ie.7 kullanıyorum ve aynı zamanda mozilla da yüklü bazı sitelerde ş ç ğ gibi harflerde sorun yaşıyorum. bu sorun yaşanıyor demişsiniz çözümü yokmu yani bu sorunun.?
  • yaw şu işe bi çözüm bulan yokmu kafayı yicem. bölge ve dil seçeneklerini kontrol ettim hepsi tr. ama ı ve ş yi yazmıyo şerefsiz kafayı yicem
  • dstm sorun fontlarda oalbilir baska bir font ile dene. olursa xp cdsinden tekrar orjinal fontlar, yukle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.