Şimdi Ara

internet Gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu olay daha yeni bugün başıma geldi internet 5dk da bir gidiyor geligeliyor neden anlamadım küçük kutuyuda değiştirdim ama nafile bu olay beni çok rahatsız ediyor çünkü oynadığın oyun internet üzerinden sürekli dc veriyor

• quote:

Orjinalden alıntı: 3f377

bu olay daha yeni bugün başıma geldi internet 5dk da bir gidiyor geligeliyor neden anlamadım küçük kutuyuda değiştirdim ama nafile bu olay beni çok rahatsız ediyor çünkü oynadığın oyun internet üzerinden sürekli dc veriyor

aynı şekilde bu sorunu bende yaşadım. 5 dk da bir kopmalar delirtiyor insanı... sonra birde normalde 1 mbps ile bağlanması gerekirken düşük bir hızda bağlanıyordu.. sorunun kaynağı kablo! normal sağlam kablom adres değiştirdikten sonra takınca bu sorunu yaşattı bana.. tekrar tekrar kablo aldım. en son 4. kabloyu aldım ve sorun yok şuanda.. sana önerim kabloya dikkkattt et!

kesintisiz günler dilerim :)
  • Benim de aynı
    5 dk da bir kopuyor. Koptuğu anda telefonu kontrol ediyorum hatta kesilme yok.
    Her sene havalar böyle kötü gittiğinde bu kopmalar oluyor.
    Yer: Ankara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HD_maniac -- 20 Eylül 2008; 21:04:08 >
  • Arkadaşın da dediği gibi genelde kablolardan oluyor bu sorun. İnternet kablosunun eksiz olmasına dikkat edin, kabloyu ezilecek yerlere döşemeyin v.s..
  • teşekkür ederim arkadaşlar yeni bir kablo alıcağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.