Şimdi Ara

İnternet hat kopma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Problem perşembe günü başladı. Perşembe günü akşam vakitlerinde oyun oynarken birden int kesildi... modemi kontrol ettiğimde güç ışığı ve wlan yanıyordu.(int ve adsl ışığı yanmıyordu) müşteri hizmetleriyle görüşürken ki yaklaşık 10 dk geçti. bu sırada internetim geri geldi. o akşam bir daha kesilmedi. ertesi gün; yine aynı akşam vakitlerinde oyun oynarken birden internetim kesildi. aradığımda hattınızda kopukluk yaşıyorsunuz. arıza kaydı oluşturuyorum. kontrol edilecektir dediler. modemi kontrol ettiğimde aynı durum vardı. 2 gündür hiç bir şekilde hattım gelmiyor ve bağlanamıyorum. şimdi ben bu durumda neler yapabilirim? Yardımlarınız için teşekkür ederim:)

NOT:Süperonline kullanıcısıydım. Buna çok yakın bir problem başıma gelmişti. Sorunu 3 hafta da çözdüler. Teknik arkadaşlar gelip hattı kontrol ettiler "kapının önüne geliyor sıkıntı olmaksızın evin içinde problem var" dediler. Aradım tekrar bağır çağır süperonline dan teknikçi çağırdım. 2 güçlü sinyali(kapının önündeki ile evin içindeki) bağladı ki bu 5 dk sürdü. sonra bir problem olmadı taki bugune kadar. 7 aydır problem olmadan kullanıyordum. 24 mbps kullanıyorum vdsl bu arada.Şu anda D-smart kullanıcısıyım.

İnternet hat kopma sorunu

Ekte de modemin durumunu göstermek isterim ama hat değerlerim bağlı olmadığı için göremiyorum...

• İç tesisatını gözden geçir ek vs varsa yoksa beklemekten başka çare yok malesef.
  • AMC kullanıcısına yanıt
    iç tesisat için yapabileceklerim nelerdir acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.