Öncelikle yeni konu açabilmek için şifremi değiştirmem gerekti. Bunu yaparken bilgisayarımdan yapamadım çünkü İnternet hızım 0.11 Mbps. Yaklaşık 5 gündür Youtube da videolar 144p de açılıyor 480p ye çıkardğımda bekletip de izlemem gerekiyor. Resimleri bile açarken en az 10-20 saniye bekliyorum. TTNet'i aradığımda ise bakım olduğunu söylüyorlar. Yahu bu bakım kaç gün daha sürecek. Zaten 16Mbps internet parası öderken en fazla 4.5 Mbps alabiliyordum artık 1 bile değil. Bi zamanlar forumda TTNet yetkilisi olan biri olduğunu duymuştum. Eğer hala buralarda boş boş geziniyorsa lütfen sorumu cevaplasın. Bu bakım ne zaman bitecek. Tabi böyle bi internetle konuyu açabilirsem...
Kardeşim ilk olarak Kocaeli de mi oturuyosun diye baktım. ve öyleymiş ! aynı problem bende de var dı . bu sabah itibari ile düzelmeye başladı.
bu sabah ttnet e gittim. Sorunun dün 11,30 itibari ile fark ettiklerini ve bugün 10 gibi çözüldüğünü söylediler. yanlış olmasın ZTE problemimi neymiş ismi.
inşallah senin ki de düzelmiştir.
Modem arayüzündeki adsl hat değerlerini atın.
Çok teşekkürler ama gerek kalmadı bu sabahtan itibaren düzeldi. Eskiden 4.5 Mbps alıyordum fakat bakım işe yaradı galiba şimdi 8 civarı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme