Şimdi Ara

İnternet hizi 0.69 Mbps'ye kadar düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 8 Mbps'e kadar ulaşan internet hızı son günlerde çöküşlerde. hiç bir işlem yapamıyorum güya Netlimitsiz tarifesinde 25 GB'lik kotayı aşarsak o ay içinde ki diğer günlerin tamamı 1 Mbps'den devam ediyormuş ama ne hikmetse 1 Mbps den dahada kötü bir hız ( 0.69 mbps ) var. Yaklaşık 15 - 20 gün oluyor nette dolaşırken yavaşlamalar 2-3 dk. içinde ancaa açılabilen sayfalar multiplayer oyunlarda donmalar. ve dahası... Anlayacağınız tüm aksilikler var da var şimdi benim bu konuda bilgisi olanlardan öğrenmek istediğim; Internet hızı ne zaman normala döner, aybaşı oldu ama halen aynı çile. Ayrıca ne tür Dns şifreleri denedysemde internet hızını yükseltemedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasamakDirenmektir -- 4 Eylül 2011; 21:24:13 >

• modem ayarlarınızda gelen bağlantı hızınız kaç görünüyor ?
  • veri hizi 512 kbps olarak olarak gozukuyor, dün ttnet müsteri hizmetlerini aradim adamin biri cikip sorununuz ile ilgili kayitt filan aldik ilgileniceğiz dedi , aradiktan 1 saat sonra hiz 4 mbps ye kadar cikti ama simdi yine 0.70 lerde duruyor Anlayacaginiz internet hizi sadece 3 saatligine yukseldi simdi tekrar eski durumuna geldi. Sinirden aglayacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasamakDirenmektir -- 6 Eylül 2011; 9:19:42 >
  • evet sürekli kopuyor bu aralar
  • dün forumdan bi arkadaşında 512kda idi 8 mbite çıkardı hattını.

modeminize gelen hız kaç ve hat değerleriniz ne durumda paylaşırsanız arkadaşlar yardımcı olur durum nedir ne değildir diye.
  • Sonunda sorunumu halledebildim. bugün yine TTneti arayarak bilgilerimin güncellendiğini ve hizinizin yukseldigini soylediler. Suan kaymak gibi calisiyor hersey.
  • Şuan bu sorunu yaşıyorum 3 günüdür düzelmiyor speed test 0.69 mbps gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.