Şimdi Ara

İnternet hızı stabil değil ilginç bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar huawei 552e modemini kullanıyorum.Sorunumla ilgili superonline ile 50 defa görüşmeme rağmen bir sonuç çıkmadı.Modem değiştirdim yine olmadı.Sorun şu :

Şimdi modeme yeni bir cihaz bağlandığı anda diğer cihazlar (wireless ve kablo ile fark etmiyor ) internete bağlı gözükselerde site falan açmıyo.Aynı şekilde online bi oyundaysam ciddi bir lag geliyo.Fakat o sırada hemen telefonumdan internet kullanan bir uygulama açarsam düzeliyor.Tabi her zaman olmasa da çoğunlukla bu durum kurtarıyor.

Bu durumun haricinde de telefonla laptopla vs. girilen wifi bağlantı sürekli bağlı olmasına rağmen ara ara kopuyo gösteriyo.Telefonda uygulamalar olsun laptop'tan başka bir işlem olsun bağlantı koptu uyarısı veriyo yeniden bağlan diyince hemen bağlanıyor.

Otomatik bir dns, ip yok.Modem yazılım güncellemesi yapıldı.Modem bağlantı ayarlarını hem otomatik hem elle yaptım iki durumda da aynı.

Bu konularda tecrübesi olan arkadaşlar yardım edebilirlerse sevinirim.

• Güncel
  • güncel
  • Dostum merhaba bende de aynı sorun vardı yeni bir tane router aldım (asus rt-n66u) kullanıcı adı ve şifremi girdim. onu kullanmaya başladım sorun çözüldü. denemeni tavsiye ederim.

Yanlız modem arayüzüne girip kullanıcı adını ve şifreni kaydet yoksa router çalışmaz.

şifre yıldızlı gözüküyor internetten bakarsan onu gösteren programlar var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.