Şimdi Ara

İnternet hızlı ama videolar yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar turkcell superonline fiber 25mbit kullanıyorum internet ve download hızım gerçekten 25 mbitlere varıyor o konuda bir sıkıntım yok.Ama internet üzerinden video izleyemiyorum çünkü aşırı yavaş oluyor.İşin daha ilginç tarafıysa youtube,alkışlarla yaşıyorum gibi sitelerde de hiçbir sorunum yok onlar da fişek gibi fakat örneğin bölümsonucanavarında inceleme videoları aşırı yavaş doluyor.Dizi siteleri de aynı şekilde.Sizce sorun ne olabilir?

• lordnz L kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir hotspot proğramı kullandığınızda aynı problem ile karşılaştınız mı ?

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE
  • quote:

Orijinalden alıntı: TP-LINK TURKIYE

Herhangi bir hotspot proğramı kullandığınızda aynı problem ile karşılaştınız mı ?

Saygılarımızla
    TP-LINK TURKIYE

Zenmate ile denedim sonuç yine aynı
    Butun sorun suan ttnetin transit hatlarından kaynaklanıyor.
    suan TC ve KKTC geneli aynı.
    yurtdısı siteleri berbat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismetcik

Butun sorun suan ttnetin transit hatlarından kaynaklanıyor.
    suan TC ve KKTC geneli aynı.
    yurtdısı siteleri berbat.

Ama şöyle bir durum var. 1 Ay önce ttnet 8mbit kullanıyordum ve o zaman hiç böyle bir sıkıntım olmamıştı.Taşınınca superonline fibere geçtim böyle bir durum ortaya çıktı.Eğer bu transit hatlardaki sorun benim taşındığım döneme denk geldi ise yapacak birşey yok demekki.
    aynen twitter olaylarından sora bu durumlara geldi ogunden beri bariz 1 sıkıntı var
  • arkadaşlar yeni internet yasasından sonra erişim sağlayıcılar üzerine düşen yükümlülükleri yerine getiriyor. bu da yer sağlayıcılarına fazladan yavaşlama anlamına geliyor. kısmen youtube gibi büyük sitelerde de bu yaşanıyor. bunun bir çözümü yok diye biliyorum. Şu anki yönetimin uygun gördüğü bir durum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi Telefonda Daha Yavaş?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AYnen musty

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sıkıntı bendede var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.