Şimdi Ara

İnternet Kesilip Duruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yani öyle bir raddeye geldim ki artık modemi camdan aşağı atacağım.Ben senelerdir farklı türden sorunlar yaşıyorum bu ttnet ile.Bir ara hız problemi bir ara kota bilmem ne. Şimdi internet 5-10 dk de bir gidip duruyor.Nadiren 1-2 saat açık kalıyor.bazen 10-15dk dayanıyor.Çıldırmama ramak kaldı.Hattın üzerinde ne kadar arıza kaydı var artık sayamıyorum.Arıyorum arıza kaydı oluşturuyorlar sorun düzeliyor.Telefon geliyor bilgisayar konuşuyor sorun bilmemne kapatıroum bende sorun düzeldiği için 1 gün geçmeden kesilmeye başlıyor.Televizyon izliyorum geçen arada dikkat ediyorum modeme nette sorun yok.Bilgisayarın başına oturduğum an kesildi.kamera şakası falan mı yapıyorlar diye ciddi ciddi düşündüm bi ara delirecem.Hiç bir şeye bu kadar sinirlenmedim.Modem eski baya 6-7 sene vardır ama bozuk olsa internetin komple gitmesi gerekmezmiydi.Splitter ı değiştirdim ondandır diye yok.Sizce sorun bende mi ttnet kaynaklı mı(%90 öyle düşünüyorum).Bunları aramadıkça sorunlar birikiyor arayıp sert bir tepki verince geçiçi bir süreliğine durum çözülüyor ne yapmalıyım bir fikir verin allah rızası için gencecik yaşımda küfürden ceza yicem yoksa

• Hat değerlerini koyarmısınız.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısı bende de var. altyapının hızı kaldıramadığını duymuştum. 8 mbit ise 6 veya 4 e düşürülürse düzelir dediler ne derece doğru bilmiyorum.
  • kaldırabileceği hızdan daha yüksek gelirse 3 dakikada bir kesilir, bizim interneti 3 mbite sabitlediler bu yüzden
  • Aha aynı sorunu ben de yaşıyorum . İnternet geceleri hiç kesilme yaşamıyor gündüzleri intihar etme derecesine kadar geliyorum .

Laptopdan wireless dan bağlanıyorum gündüzleri modemi ortadan 2 ye bıçakla yarasım geliyor. Abartmıyorum çok ciddiyim internet geliyor google'ı açıp sorunuma bakmak istiyorum 3 saniye sonra internet gidiyor. Taş çatlasa 10 dakika dayanıyor sonra yine gidiyor modem resetlemek hiçbirşeyi değiştirmiyor arıyorum hallettik diyorlar 1 saat sonra yine aynı sorun nolur yardım edin delirmeme ramak kaldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.