arkadaşlar internetim günde 3-4 kez gidiyor ve modemi çekip takınca düzeliyor. Evde 3 bilgisayarim var 2 sinde windows7 birinde windows xp yüklü xp yüklü bilgisayarda gitme olmuyor onda hep internet var win7 yüklü bilgisayarlada bu anlattığım olay oluyor modem linkys wag120n.
acaba neden bu sorunu yaşıyorum yardımcı olabilirmisiniz. Sınırsız internet var fakat bu gitmeler yüzünden hiçbirşey indiremiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: lego-as
arkadaşlar internetim günde 3-4 kez gidiyor ve modemi çekip takınca düzeliyor. Evde 3 bilgisayarim var 2 sinde windows7 birinde windows xp yüklü xp yüklü bilgisayarda gitme olmuyor onda hep internet var win7 yüklü bilgisayarlada bu anlattığım olay oluyor modem linkys wag120n.
acaba neden bu sorunu yaşıyorum yardımcı olabilirmisiniz. Sınırsız internet var fakat bu gitmeler yüzünden hiçbirşey indiremiyorum
Win 7 kurulu sistemde Statik İp ve DNS kullanın eğer çözüm olmazsa virüsten kaynaklı olabilir..
Combofix programıyla virüs taraması yaptırın. Kullanmış olduğunuz programlardan birisi netin kopmasına neden olabilir.
Yazılımsal sorunları çözdükten sonra sorun devam ederse modemi resetleyip tekrar kurulum yapın..
Eğer kurduğun windows crack'li ise,bu olabilir.Yaptığın crack'in içinde bulunan bir dosya bunu da yapabilir.